OLS - JPS 7 - 5 (3-3)

Pohjoisen kiertueen ensimmäinen peli Oulussa kääntyi viime minuuteilla kotijoukkueen voitoksi lukemin 7 - 5!

Ensimmäisen jakson avusosumasta vastasi Joonas Janhunen, mutta vartin kohdalla OLS:n hahmoksi kohonnut Samuli Koivuniemi tasoitti pelin 1-1. Tuomas Rintala vie kulmalyönnistä vieraat johtoon 1-2. 34min. kohdalla OLS:n Jari Valta tasoittaa jälleen! Muutamaa minuuttia myöhemmin Aatu Valtonen heittää Sampsa Purhosen maalintekoon 2-3. JPS-kasvatti Ilari Nikula katkaisee JPS.n hyökkäykseen lähdön ja lataa kaaren takaa, hiukan maskissa olleen Valtosen käsien kautta taukonumeroiksi 3-3.

Toisen jakson pääsi OLS pelamaan kovaan myötätuuleen ja painoi päälle rajusti! Koivuniemi  vie heti OLS:n johtoon 4-3. 69min. ja Matti Viitanen laittaa pitkän Rintalalle, joka harhauttaa ovelasti OLS-puolustuksen kuitaten tilanteen jälleen tasapeliksi. 77min Koivuniemi karkaa maalivahti Olli Lappalaisen heitosta ja vie kotijoukkueen jälleen johtoon! Viisi minuuttia myöhemmin oli Koivuniemellä mahdollisuus sinetöidä ottelu, mutta rangaistuslyönti sujahti ohi! 87min. kohdalla Otto Töytäri tuo vierailijat vielä kerran tasoihin kulmalyönnistä.  Pari minuuttia myöhemmin JPS-puolustus sählää pallon Matti Immoselle, joka kiittää ja kuittaa tilanteeksi 6-5. OLS:n paras Samuli Koivuniemi pistää heti perään vielä varmistukseksi illan neljännen maalinsa ja loppunumerot 7-5 olivat valmiit! JPS:n palkittu oli Joni Vuopio!

JPS ei oikein osannut hyödyntää avausjakson myötätuulta niin hyvin kuin OLS teki sen toisella jaksolla. -Virheitä tuli liikaa, analysoi päävalmentaja Sillgren ja harmitteli loppuhetkiä! Huonommallakin pelillä oli kuitenkin lopussa vielä yksi piste tarjolla "Jipsille"! Sunnuntaina Haaparantaan ToPV:n vieraaksi. Peli kuosiin ja pisteitä mukaan kotimatkalle!

JPS pisteet: Tuomas Rintala 2+0, Niko Herranen 0+2, Sampsa Purhonen 1+0, Joonas Janhunen 1+0, Otto Töytäri 1+0, Jaakko Liukkonen 0+1, Matti Viitanen 0+1, Aatu Valtonen 0+1.

Jäähyt:  OLS  10min.    JPS 20min.

erotuomarit: H.Siniaalto- Mård - K.Siniaalto