JPS pyöräytti Kerän!

Narukerä tuli pahat mielessä kuittamaan viime kauden tappiotaan Viitaniemeen. JPS aloitti  kuitenkin maalinteon kun Niko Herranen syötti Miika Putkosen tekopaikkaan! Kerävahti Joni Rintala sai torjuttua, mutta Putkosen takakäden "ribaundzippi" toimitti ensimmäisen kerran pallon Narukerän maaliin. JPS karvasi agressiivisesti ja muutamat Narukerän paikat hoiteli Aatu Valtonen tyylikkäästi. 24min.pelikellossa ja Tuukka Penttisen pitkä kaaripallo löytää Otto Töytärin joka pelasi itsensä tekopaikkaan! Napakka lyönti meni Rintalan kypärän kautta verkkoon! Pari minuuttia myöhemmin Narukerä kaventaa tilanteeksi 2-1. JPS-vahti Valtonen torjuu läpiajon, tämän jälkeen Aatu jyrätään kauas kenttäalueen ulkopuolelle. Linjatuomari puhalti pilliin ja tämän jälkeen Jaakko Niemi pistää pallon verkkoon. Jostain täysin käsittömästä syystä erotuomarit hyväksyivät maalin neuvonpitonsa jälkeen!!!!!!!! Taukonumerot 3-1 sivaltaa kulman jälkitilanteesta Tuomas Rintala! JPS oli niskan päällä avausjaksolla ja paremmalla tuurilla olisi numerot olleet suuremmatkin kotijoukkueelle, pallon pyöriessä välillä tolpissakin.

Toinen jakso alkoi myös iloisesti kotijoukkueen kannalta. Töytäri painaa laidalla ja syöttää kovan keskelle. Kova hässäkkä maalilla ja verkosta löytyi parin kolmen Narukerän pelaajan lisäksi myös ottelupallo. Ensimäisen bandyliiga ottelunsa pelannut 17-vuotias Antreas Lindlöf oli maalin viimeistelijä. 58min. ja Esa Oksanen kaventaa kulmalyönnistä. Narukerä sai otetta peliin ja hallitsi jonkin verran kenttätapahtumia. Kymmenen minuuuttia myöhemmin JPS:n pelatessa vajaalla Narukerä kaventaa 4-3 Esa Oksasen toimesta. 73 min. Narukerä saa rangaistuslyönnin, jonka Oksanen lataa varmasti verkkoon. Narukerä painaa päälle rajusti, mutta JPS puolustus toimii uhrautuvasti. "Jipsi" sai muutamia hyviä vastahyökkäyksiä aikaiseksi. 80min. kohdalla  kotijoukkue saa vapaalyönnin hiukan kaaren takaa. Otto Töytäri lataa hieman onnekkaasti maalivahti Rintalan käsien kautta JPS:n riemukkaasti 5-4 johtoon.  Viisi minuuttia myöhemmin Niko Herranen ajaa upeasti laidasta sisään ja napauttaa pallon pienellä ranneliikkeellä sivuverkkoon maalin sisäpuolelle. Hiukan ennen loppuvihellystä heittää Valtonen kapteeni Sampsa Purhosen yksin läpi ja "Sande" kuittaa varmasti loppunumeroiksi 7-4. JPS ansaitsi voittonsa rajulla taistelulla. Jokainen pelaaja pisti itsensä likoon. Ketään pelaajaa ei tarvitse erikseen nostaa tänään esille. Avauspisteiden ansio kuuluu jokaikiselle "pelimannelle". Kotijoukkueen parhaana palkittiin Joni Vuopio ja Narukerän näkyvin oli Timo Niemi.

JPS pisteet: Otto Töytäri 2+1, Tuomas Rintala 1+1, Niko Herranen 1+1, Sampsa Purhonen 1+1, Miika Putkonen 1+0, Antreas Lindlöf 1+0, Tuukka Penttinen 0+1, Joni Vuopio 0+1, Aatu Valtonen 0+1!

Jäähyt: JPS 30 min.        Narukerä 30 min.

Erotuomarit: Tuhkanen - Niiranen - Kaijansinkko

Illan parhaana olisi pitänyt "palkita" koko joukkue!