Kenraaliharjoitus "Jipsille"!

Viimeinen harjoitusottelu pelattiin ennen Bandyliigan alkua WP-35:ttä vastaan "kotimontussa" maanantaina. Varkaudelta puuttui normaalista kokonpanostaan muutamia avauksen miehiä ja kotijoukkueelta olivat pois armeijan miehet Vuopio ja Tammilehto!

Ottelua oli ehditty pelata pari minuuttia kun pallo oli WP:n maalissa! Tuomas Rintala viimeisteli, Niko Herrasen passista. Kymmenen minuuttia myöhemmin Otto Töytäri lisäsi kulmalyönnistä JPS-johdon 2-0. Peli aaltoili ilman suurempia hienoksia kotijoukkueen oltua hieman innokkaampi. WP:n maalivahti Aho torjui Sampsa Purhosen rankkarin! Toiseen päähän rangaistuslaukaus meni sisään, Niko Nissisen kavennettua 2-1. Vain minuuttia myöhemmin Tuomas Rintala tekaisee illan toisen osumansa kulmalyönnistä. Tauolle mentiin 3-1 tilanteessa.

Toinen jakso ei edelleenkään hienouksia esitellyt. Jäähyt sotkivat hiukan molempien joukkueiden peliä. Vuorostaan JPS-vahti Valtonen torjui Nissisen toisen rangaistuslyönnin. Jakson ainoan maalin viimeistelee Otto Töytäri jälleen kulmalyönnistä pelin 78. minuutilla. Ottelusta puuttui joukkueilta aivan viimeinen puristus, mutta onpahan valmentajilla asiaa pelaajille ennen sarja-avauksia!

Jäähyt:  JPS  20min      WP-35 30 min.+O.R

JPS pisteet: Tuomas Rintala 2+0, Otto Töytäri 2+0, Niko Herranen 0+2 ja Joonas Janhunen 0+2. MV: Lammi 30min ja Valtonen 60min.