BANDYLIIGA

Treenimatsi Veiterälle!

Veiterä rokotti armotta JPS:n virheistä avauspuolituntisella! 27 min. kohdalla taululla tyrmäävät 5-0 numerot. JPS pääsi hiukan jyvälle pelistä viimeisen vartin aikana ja tauolle mentiin 5-2 numeroissa. Sampsa Purhosen vastatessa vieralijoiden molemmista maaleista, toisen rangaistuslyönnistä!

Toisella jaksolla JPS oli jo lähes normaalitasollaan! Etenkin Joni Vuopio oli vaarallinen hyökkäyssuuntaan pelatessaan. Veiterä naputteli kuitenkin tarvittavat pari maalia toisella jaksolla vieden voiton 7-5. Veiterän tehomiehenä hääri uusi vahvistus Tero Määttälä (3+1). Veiterä pelasi näppärää syöttöpeliä ja uudet vahvistukset Joonas Peuhkuri ja Tero Määttälä tuovat uusia ulottuvuuksia lappeenrantalaisten otteisiin.

 JPS painoi lopussa rajusti päälle, mutta viiden maalin etumatkaa ei hyvistä yrityksistä saatu kurottua umpeen. Toisen jakson ryhdistäytyminen oli ilahduttavaa, mutta omia virheitä on karsittava rajusti. Viimeinen harjoituspeli on maanantaina 19.11 Viitaniemessä klo 19.45 WP-35:ttä vastaan!

JPS pisteet: Sampsa Purhonen 2+0, Joni Vuopio 1+1, Otto Töytäri 1+0, Tuomas Rintala 1+0, Niko Herranen 0+1, Aatu Valtonen 0+1 ja Joonas Janhunen 0+1.


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala