JPS- Kotlas Salut 5 - 3 (1-2)

Olli-turnauksen vausottelussa JPS sai vastaansa Kotlas Salut Bandyn! Vieraat aloittivat maalinteon jälleen käyttäen hyväksi alakerran kommunikointihäriötä. JPS.n Otto Töytäri tasoittaa kulmalyönnistä 1-1. Ennen taukoa Kotlas kuittaa kuitenkin tilanteeksi 1-2. JPS hallitsi palloa ja loi tilanteita, mutta maalit puuttuivat!

Toinen jakso alkoi siitä mihin ensimmäinen päättyi. Nihkeällä jäällä pallo pomppi ja luistelu oli raskasta. Kotlaksen jouduttua rikkomaan JPS tasoitti ylivoimalla 2-2. Kotlas meni kulman jälkitilanteesta vielä 2-3 johtoon. Lopussa kuitenkin pallot vihdoin löytyivat venäläisten verkosta. Loppunumerot 5-3 olivat merkkinä JPS.n avausvoitosta Olli-turnauksesta.

JPS pisteet: Otto Töytäri 3+2, Tuomas Rintala 1+0, Joonas Janhunen 1+0, Joni Vuopio 0+1.