BANDYLIIGA

JPS edustus Örebrossa!

JPS lähti torstaina kohti Örebron jääpallohallia! Meno tapahtui Helsingin kautta ja paluu sunnuntaina Turkuun! Matkanjohtaja Knuuttilaa jännitti miten kahden armeijan miehen matka sujui, kun he eivät ehtineet muun joukkueen mukaan! Vuopio ja Tammilehto kiirehtivät viime tingassa klo 16.13 lähtevään junaan, joka vei heidät Turun satamaan! Perjantai aamuna pojat odottelivat terminaalissa joukkuetta ja Heikkilän Apen bussia Helsingin lautan uumenista. Bussimatka kohti Örebrota oli valmis alkamaan! Ensimmäiset harjoitukset isolla jäällä vedettiin suoraan Sandvikenistä saapuneen päävalmentaja Sillgren johdolla hyvällä sykkeellä. Ruokailun ja majoittumisen jälkeen alkoi keskittyminen illan otteluun!

Örebro SK talenglag - JPS 2 - 7 ( 0 - 3 )

Örebro SK oli laittanut jäälle ns. tallenttijoukkueen, jossa oli kuitenkin viisi edustusjoukkueen pelaajaa. Otteluaika oli 2 x 30 min.

Nöyrää puolustuspelaamista ja hyviä vastaiskuja, oli ensikommentit JPS:n pelaamisesta! Örebro teki yhden maalinsa kulmalyönnistä, samoin kuin Jipsikin. Juuri ennen loppuvihellystä kulman löi sisään "Ode" Töytäri! Päävalmentaja Sillgren nosti yhdeksi onnistujaksi ensimmäisen edustusjoukkueen ottelunsa pelanneen puolustaja Jarno Erosen!

Kulmalyönnit: Örebro talenglag 6 JPS 7

JPS pisteet: Otto Töytäri 2+1, Niko Herranen 1+2, Tuomas Rintala 2+0, Joonas Janhunen 1+1, Joni Vuopio 1+0 ja Sampsa Purhonen 0+1.

13.10.2012

Virkeänä uuteen aamuun noussut JPS suuntasi heti aamujäille verryttelemään päivän ottelua varten. Vastaan luistelee allsvenskanin Finspångs AIK. Otteluaika 2 x 45 min.

Finspångs AIK - JPS 4 - 3 ( 0- 2 )

JPS:n ensimmäisen maalin teki Tuomas Rintala. "Tume" katkoi hyvin AIK:n hyökkäyksen ja purjehti yksin läpi, tehden varmasti 0-1. Toisen maalin löi kaaren tuntumasta Sampsa Purhonen Töytärin syötöstä! Maalissa Aatu Valtonen esitti muutaman haamupelastuksen.

Toisen jakson alkuun Joni Vuopiota rikottiin ja Purhonen lataa pilkulta 0-3. AIK vyörytti hyökkäyksiään vaarallisesti ja JPS joutui rikkomaan. Rikkeistä seurasi myös muutamia jäähyjä ja AIK kavensi ottelun 2-3. Jipsilläkin oli omat paikkansa, mutta ottelun loppuhetkillä AIK tuli tasoihin ja aivan ennen loppuvihellystä pääsi AIK, Valtosen torjumasta reboundista iskemään voittomaalin. JPS:n ensi esiintymistä isolla jäällä voi pitää ihan kelvollisena, vaikka toisen ottelun loppuhetkillä menetetty voitto vähän kismittää. Tästä on hyvä jatkaa kohti uuusia jääpalloseikkailuja ja odottamaan jään saamista koti-Viitaniemeen. Juhlavuoden Olli-turnaus on siis 2-4.11.2012.

Sampsa Purhonen 2+0, Tuomas Rintala 1+0, Otto Töytäri 0+1

 

 


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala