Niukka tappio ensimmäisessä näytöksessä!

JPS lähti bussimatkalle Poriin hakemaan ehjää esitystä ja tietenkin voittoa puolivälierien avauskamppailusta!

Lumi- ja räntasateen jälkeen kenttämestarit olivat saaneet jään huippukuntoon! JPS lähti peliin ennakkoluulottomasti, mutta Narukerä aloitti maalinteon pelin 8.minuutilla ensimmäisestä paikastaan. Hyvän sommitelman päätteeksi Jere Koivula tekee tilanteeksi 1-0. Sitten törmää JPS:n Vuopio ja jättää kentän pienen vamman vuoksi. 20 minuuttia pelikellossa ja JPS-kapteeni Sampsa Purhosta rikotaan alueella ja Visa Knuuttila lyö pilkun varmasti verkkoon! 25 min. ja JPS-puolustus kera maalivahti Aatu Valtosen peittää laukausta. Kasan alimmaisen, eli maalivahti Valtosen nilkka loukkaantuu ja JPS:n maalinsuulle luistelee Alex Baranov. JPS hallitsi hienokseltaan jakson loppua, mutta lisämaaleja ei vierailijoiden sarakkeeseen siunaantunut!

Toinen jakso alkoi tasaisissa merkeissä, kunnes pitkä kaaripallo lähes JPS:n päätyrajalle.  Olli Ruotsalainen saa pallon haltuunsa ihmeellisten kosketusten kautta ja kaartaa ovelasti maalintekoon 2-1. Pari minuuttia myöhemmin libero-Viitanen pelaa tilanteen laidassa huolimattomasti. Viitanen viittoili pallon olleen yli sivurajan, mutta vihellystä ei kuulunut. Narukerän Esa Oksanen käyttää tilanteen hyväkseen ja syöttää vielä maalin eteen avopaikkaan Markku Arolalle, tilanne 3-1. JPS jatkaa taistellen ja vimmatusti hakien kavennusmaalia. Jäähyt alkoivat sotkea hiukan takaa-ajoa. Narukerä saa rangaistuslyönnin, mutta JPS-vahti Baranov torjuu mallikkaasti. 76min ja JPS onnistuu kulmalyönnissään. Visa Knuuttila jälleen maalintekijänä. JPS otti aikalisän ja lähti viimeiseen rynnistykseen. Lähimpänä maalintekoa oli JPS:n Purhonen lyöden pallon tolppaan noin viisi minuuuttia ennen loppua. JPS taisteli, mutta Narukerä rauhoitti hyvin peliä!

Joukkueet kohtaavat lauantaina Jyväskylässä, jossa Narukerällä on mahdollisuus edetä välieriin! JPS on asiasta varmaan eri mieltä!

JPS pisteet: Visa Knuuttila 2+0 , Tuomas Rintala 0+1. MV. Valtonen 25min/vaihto Baranov.

Jäähyt:  Narukerä 40min.   JPS 50min.

Kulmat: Narukerä  7           JPS  8

erotuomarit: Wallen - Vainio - Vauhkonen

JPS taisteli kapteeni Purhosen johdolla!