BANDYLIIGA

JPS taistelee välieräpaikasta Porin Narukerän kanssa!

 Jääpallon bandyliigassa kolmanneksi sijoittunut Narukerä pääsi valitsemaan vastustajaansa kolmantena. Runkosarjaykkönen Mikkelin Kampparit valitsi sarjan kutosen Botnian. Toiseksi sijoittunut HIFK valitsi pudotuspeleihin viimeiseksi päässeen Veiterän. Näin Narukerälle jäi valittavaksi Akilles(5.) tai JPS (7.). Valinnan osuessa Jyväskylän Seudun Palloseuraan! Neljänneksi ottelupariksi jäi OLS ja Akilles!

rn

 Ensimmäinen puolivälieräkierros pelataan keskiviikkona 22.2. JPS matkaa tuolloin Poriin Narukerän vieraaksi. Toinen ottelu pelataan Jyväskylässä Viitaniemen tekojäällä lauantaina 25.2 klo 15.00. Mahdollinen kolmas ottelu jälleen Porissa sunnuntaina 26.2. Kahdella voitetulla ottelulla etenee välieriin!

rn

  JPS keikkui sarjassa sijojen 5-6 paikkeilla, mutta alakanttiin sujuneet runkosarjan viimeiset pelit pudottivat sijoituksen seitsemänneksi. Tosin sijat 5-7 olivat vain yhden pisteen sisällä! JPS voitti sarjan alussa Narukerän kotonaan 4-2 , mutta runkosarjan viimeisessä ottelussa Porissa Narukerä näytti kaapin paikan lukemin 6-2. JPS lähtee ottelusarjaan altavastaajana, sillä joukkueen kuntokäyrät osoittavat tällä hetkillä eri suuntiin! Narukerä on pelannut runkosarjan lopun vakuuttavasti, varsinkin Porista on joukkueet lähteneet yksi toisensa jälkeen tappio niskassaan! Narukerän eduksi voidaan laskea vielä se, että jyväskyläläiset matkustivat runkosarjan päätteeksi Helsinki-Pori akselilla ja keskiviikkona hypätään taas bussiin. Narukerä on taasen saanut pelata viimeiset kolme otteluaan kotoisella Karhu-baanallaan! JPS ei lähde kuitenkaan lyötynä puolivälieräotteluihin, sillä jatkopelit ovat aina oma maailmansa. JPS:n pelaajarinki on kapea ja joukkueen runkomiehet ovat pelanneet paljon. Näin ollen pientä väsymystä on ollut havaittavissa, mutta puristusta pitää vielä löytyä! Tiiviin joukkuepuolustamisen kautta JPS lähtee haastamaan vahvaa ja kokenutta Narukerän miehistöä!

rn

 


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala