Botnia maalin verran parempi!!

Jatkopelien kannalta merkityksetön ottelu Oulunkylän tekojäällä ei tarjonnut huimaavia suorituksia! Botniaa kiinnosti sarjapisteet hiukan enemmän kuin vierasjoukkuetta!

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. JPS kokeili sille poikkeavaa pelisysteemiä, siinä kuitenkaan suuremmin loistamatta. Muutama paikka saatiin, mutta viimeistely oli huonoa ja Botnian maalivahti Niko Laakso totutun varma. Jakson ainoa maali syntyi Jussi Hyryn rangaistuslaukauksesta. JPS:n peli oli väsyneen halutonta!?

Toisen jakson alussa JPS tasoittaa päätypelin päätteeksi, Mikko Böhmin toimiessa maalintekijänä. Sitten 57 min. kohdalla tehdään kolme maalia minuutin väliajoin! Hyry jälleen rankkarista 2-1. JPS:n Tuomas Rintala tasoittaa tilanteeksi 2-2 ja Pavel Maksimenko siirtää jälleen kotijoukkueen 3-2 johtoon. JPS:n maalinsuulla hiukan toipilaana pelannut Alex Baranov torjuu jalallaan läpiajon ja JPS:n muutamat kulmat singahtelivat minne sattuu! Lopussa Teemu Määttä vie Botnian komeasti 4-2 karkumatkalle. JPS:n näkyvin pelimies Niko Herranen kaventaa heti perään 4-3. Tasoituspaikkakin oli lisäajalla, mutta eipä tälläkään kertaa pallo tietään verkkoon löytänyt. JPS:n maalintekijöiden lisäksi ehkä kannattaa mainita Joonas Janhusen yrittäminen, tosin ilman merkintää maalisarakkeessa sekä pitkään sairastelleen Joni Vuopion paluu varovaisesti pelitouhuihin!

JPS pisteet: Niko Herranen 1+2, Mikko Böhm 1+1, Tuomas Rintala 1+0. MV. Alex Baranov

Jäähyt: Botnia 20 min.   JPS 20min.

erotuomarit: Tyni - Sipilä- Gustafsson