BANDYLIIGA

JPS - Botnia 3 - 3 (2-2)

JPS oli varmistanut pudotuspelipaikan lauantain tulosten jälkeen! Näin peliin asennoituminen oli jätetty "puolelle teholle". Flunssien jatkuminen ja P17 joukkueen tärkeän ottelun vuoksi kotijoukkueella ei ollut kuin kaksi vaihtomiestä. Botnia pani vielä paremmaksi. Pelikiellot ja samainen P17 peli oli tiputtanut vierailijoiden vaihtomiehet tasan yhteen!

 JPS aloitti pienessä lumisateessa ottelun pirteästi. JPS-palkittu Niko Herranen syöttää älykkäästi Mikko Böhmille, joka vie kotijoukkueen 1-0 johtoon pelin kuudennella minuutilla. 12 min. kohdalla vuorostaan Mikko Böhm ylivoimahyökkäykseen päätteeksi näkee hyvin takaviistossa Tuomas Rintalan, jolla oli helppo työ viedä kotijoukkue jo 2-0 johtoon. JPS painoi päälle, mutta Botnian maalissa palkittu Niko Laakso venyi pariin aivan huikeaan pelastukseen! Sitten kuin varkain pitkä pallo JPS-puolustukseen, jossa kaikki katsoivat toisiaan! Teemu Määttä ohjaa pallon maaliin, tosin kädellään tuomareilta salaa! Sitten alkoi kotijoukkueen lievähkö seisoskelu, jonka tuloksena jouduttiin rikkomaan parinkin jäähyn arvoisesti. Jakson lopun lähestyessä Pavel Maksimenko saa kaaren tuntumassa viritellä tykkiään kaikessa rauhassa. Maalivahti Valtonen saa hanskan väliin, mutta pallo meni silti verkkoon! Botnia oli tullut tasoihin. Jakson lopussa Botnia saa vielä rangaistuslyönnin. Teemu Määtän sivalluksen nappaa kuitenkin maalivahti Valtonen! Näin tauolle lähdettiin tasanumeroissa 2-2.

 Toisella jaksolla JPS hallitsi pallollista peliä. Botnia sumputti hyvin keskialueen. JPS levitti peliä laitoihin, mutta ratkaisevat syötöt olivat täyttä tervanjuontia. Syötöt viipyivät tai olivat epätarkkoja ja joskus vain puskettiin katsomatta laitoihin! Botnia joutui kuitenkin rikkomaan, mutta miesylivoimallakin peli vain puuroutui. Ne kerrat kun paikka saatiin aikaiseksi, hoiti maalivahti Laakso varmuudellaan! Kesken pallonhallinnan unohtuu JPS-karvaus paikalleen ja Botnia hankkii helposti kulmalyönnin. Teemu Määttä lyö pallon keskeltä verkkoon ja vierailijat siirtyvät 66 min kohdalla riemukkaasti 2-3 johtoon pelatessaan vajaalla. JPS jauhoi omaa, tänään hiukan tuskaista hyökkäyspeliään. Kymmenen minuuttia myöhemmin lyödään JPS-pelajaa mailaan rangaistusalueella. Pilkulta Visa Knuuttila tasoittaa tilanteeksi 3-3. Lopussa JPS painoi päälle, mutta Botnian sumppu kesti hyvin. Botnia sai myös muutaman hyvän vastahyökkäyksen. Maalivahti Laakson lisäksi Botniasta erottui hyvin puolustusta johtanut Eemi Dolk. Lisämaaleja ei ottelussa enää syntynyt ja pisteet jaettiin suhteellisen sekavan iltapäivän päätteeksi "veljellisesti". Molemmat joukkueet kärsivät myös hieman ailahtelevasta tuomarilinjasta, joka ikäänkuin kruunasi sekaisen bandytapahtuman!

JPS pisteet: Mikko Böhm 1+1, Tuomas Rintala 1+0, Visa Knuuttila 1+0, Niko Herranen 0+1. mv. Valtonen

Jäähyt:  JPS 30 min.    Botnia 50 min.

erotuomarit: Pyysing - Oksanen - Kaijansinkko

Nuhainen Niko Herranen palkittiin!


Näytä lisää uutisia

BANDYLIIGA

Vastuuvalmentaja
Topi Rytkönen
Joukkueenjohtaja
Jarkko Lampinen
0405535305
jlampine[at]gmail.com
Huoltaja
Juha Niiranen
Seppo Rytkönen
Jesse Svärd
Fysiikkavalmentaja
Joni Vuopio
Jari Linjala