JPS Taisteli ! Kampparit Maalasi!

JPS lähti Mikkeliin ilman kahta nuorta pelimiestään! Joni Vuopio ja Miikka Putkonen jäivät kotiin parantelemaan kuumetautejaan! Näin pikahälytyksellä mukaan saatiin bandyliigan tulikasteeseen 16-vuotias Nico Nevalainen!

Molemmat joukkueet lähtivät puolustuksen kautta tavoittelemaan sarjapisteitä! Avausmaalia saatiin odottaa aina ensimmäisen jakson puolenväliin! Kimmo Huotelin vei kotijoukkueen 1-0 johtoon! Tämän jälkeen JPS saa rangaistuslyönnin. Visa Knuuttilan hyvän lyönnin aavistaa Kimmo Kyllönen hienosti. Sitten kaksi JPS jäähyä lähes peräjälkeen. Toisesta jäähystä tuli "mustille" myös rangaistuslyönti. Tero Kumelan kudin torjuu JPS-palkittu Aatu Valtonen!. "Jipsi" taisteli uhrautuvasti kahden vajaalla. Ei aivan kuitenkaan jakson loppuun asti. Tomi Hauska pamauttaa kulmalyönnistä taukonumeroiksi 2-0.

Toiselle jaksolle JPS lähti ennakkoluulottomasti pakottaen Kampparit sivuttaisliikkeeseen sekä luoden omiakin hyökkäyksiä. Maalintekopaikkoja syntyi myös vierasjoukkueelle, mm. Nico Nevalainen ei aivan onnistunut bandyliigan avausmaalissaan! JPS lähti rohkeasti taistelemaan ottelun voitosta ja tämä aukaisi tilanteita Kamppareille! Kotijoukkueen 3-0 syntyi hiukan harmittavasti, kun maalivahti Valtonen katkaisee hienosti syötön maalille. Pallo lurahti jostain Valtosen suojuksista maalin eteen Joonas Kakriaiselle, joka siirsi pallon maaliviivan yli. Lopussa Kumela lyö kulmalyönnin verkkoon 4-0 ja lisäajalla Tomi Hauska tekee loppunumeroiksi 5-0. JPS:n ei tarvitse hävetä esitystään, vaikka maaleja ei hyvistä yrityksistä tällä kertaa saatu aikaiseksi. Matti Viitasen johtama puolustus taisteli ja katkoi mallikkaasti. Kampparit varmisti runkosarjan voiton ja heidän illan parhaana palkittiin Jani Kokko!

Jäähyt:  Kampparit   10 min.  JPS 30 min.

erotuomarit: Pyysing-Oksanen-Kyllönen

Yksi välipäivä ja runkosarjan viimeiseen kotiotteluun Viitaniemeen saapuu Helsingin Botnia. Joukkueet kohtaavat ensimmäisen kerran tänä kautena tässä hassunkurisessa sarjaohjelmassa. Aina niin sähköinen kamppailu sarjapisteistä sunnuntaina klo 13.00!  TERVETULOA!