U14 2023-24

P13 iloisessa Itä-Suomessa

JPS vs. Pasa Bandy ja Veiterä

Lauantaina 27.1:

Pasa Bandy-JPS/Punainen 3-10

Pasa Bandy- JPS/Sininen 5-11

Sunnuntaina 28.1:

Veiterä-JPS/Sininen 5-6

Veiterä-JPS/Punainen 4-8


JPS P13 Suomen mestari

JPS/Punainen murskasi finaalissa HIFK/04 finaalissa 10-2!

Uutista päivitellään, kunhan saadaan kuvamateriaalia


JPS/Punainen finaaliin P13 lopputurnauksessa

Lauantai päivä on Oulussa pelattu ... ja mitalia pukkaa.

JPS/Punainen kukisti aamupäivällä Akilleen puolivälierissä. Ja välierissä asettui vastaan Botnia/Sininen. Jipsin pojat selvittivät välierä "thrillerin" edukseen lukemin 7-6. Huomiseen finaaliin asettuu vastaan joko HIFK tai LRK. Turnauksen loppuottelu alkaa huomenna klo 15:10.

JPS/Sininen jatkoi lauantaina pelejään sijoista 9-12. Tuloksena oli kovan taistelun jälkeen kaksi niukkaa tappiota, mutta huomenna on vielä yksi peli jäljellä.

Samalla voidaan todeta, että JWPS yhdistelmäjoukkue raivasi itsensä P17 ikäluokan finaaliin Mikkelissä ... joten jännitettävää riittää myös huomenna. Sanoisin, että ei tämä tulospalvelun seuraaminen kotokäsin ole yhtään sen helpompaa kuin kentän laidalla.

Kuvassa juhlat P13 joukkueen välierä voiton jälkeen


P13 alkulohkot pelattu

P13 lopputurnauksessa on jipsi pelannut omat alkulohkopelinsä

Sininen joukkue taisteli urhoollisesti, mutta joutui antautumaan vanhempien edessä. Sininen joukkue jatkaa pelejään lauantain aamuna sijoista 9-12.

Punainen joukkue klaarasi oman alkulohkonsa puhtaasti maalierolla 34-0. Punainen kohtaa puolivälieräpelissä Akilleen lauantai aamupäivällä. Tätä siis jännittämään huomenna, ja samalla onnittelut edustusjoukkueelle hienosta pronssista.

Terveisin, kotiinjäänyt joukkueejohtaja


P13 lopputurnaus Oulussa

P13 joukkue on matkalla omaan lopputurnaukseen Ouluun, 10.-12.3.

Jipsillä on P13 ikäluokassa jalkeilla kaksi joukkuetta JPS/Punainen ja /Sininen. Lopputurnauksessa on mukana yhteensä 12 joukkuetta, jotka ovat jaettu neljään 3 joukkueen alkulohkoon. JPS/Sininen pelaa lohkossa C, jossa se kohtaa HIFK/04:n ja Akilleen. JPS/Punainen pelaa puolestaan lohkossa B, jossa vastaan asettuvat Narukerä ja Vesta. Alkulohkojen kaksi parasta pääsevät pelaamaan sijoituksista 1. - 8., ja kolmoset pelaavat sijoista 9. - 12.

Alkulohkot pelataan perjantain aikana, joten perjantai illasta tiedämme kuinka turnaus jatkuu jipsin poikien osalta. Turnauksen tulospalvelua on nähtävissä jääpalloliiton tulospalvelun kautta.


JPS oululaisia vahvempi monella rintamalla

JPS - OLS 4-0 oli päivän kokonaissaldo, kun lauantaina tahkottiin 4 sarjapeliä Viitanïemessä.

Päivän ottelut päättyivät seuraavasti:

JPS P13/ punainen - OLS 14 - 4

JPS P13/ sininen - OLS 13 - 2

JPS P15 - OLS 14 - 1

JWPS-yj P17 - OLS 16 - 0

Sen enempää pelejä analysoimatta, voidaan todeta, että hiukan kapealla materiaalilla liikkeellä olleet oululaiset joutuivat liian kovaan kyytiin punanuttuja vastaan. Pelien loppunmerot ehkä hieman repesivät turhankin isoiksi, mutta fyysisesti tuoreemmat jipsiläiset käyttivät vastustajan väsähdyksen tylysti hyväkseen.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että hyvä aloitus kaudelle joka rintamalla. Vastus tulee kyllä kovenemaan kauden mittaan, joten harjoitukset jatkuvat.


-05 ja -06 poikia Kalixin leirillä

JPS Junioreiden -05 ja -06 pojat leireilevät Ruotsin Kalixissa. Harjoitusten ja harkkapelien lisäksi osallistuimme hyvällä menestyksellä turnaukseen, jossa pelasivat Kalix, OLS 1 ja 2, Kalix tytöt ja LRK. Peli Kalixia vastaan päättyi tasan, muut pelit kääntyivät JPS:n voitoksi. Erityisesti pojille taisi jäädä mieleen harkkapeli Kalixin tyttöjen kanssa.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1433631793332031&id=546150105413542&__tn__=C

http://www.kalixbandy.se/Lagsidor/f14f11/Nyheter/vitackarjyvaskylla/

 


P13 lopputurnaus pelattu

Tuloksena 4. sija siniselle joukkueelle. Ja 13. sija punaiselle joukkueelle.

Mitali jäi tällä kertaa haaveeksi, kun sininen hävisi aamulla välierissä Kamppareille 6 - 2. Pronssipelissä Botnia oranssi oli sitten iltapäivällä vahvempi. Tulokset kuvaavat oikeutetusti joukkueiden välisiä voimasuhteita tässä turnauksessa.

Punainen ryhmä hävisi tänään viimeisen sijoituspelin Akillekselle.

Turnauksen parhaana keskikenttäpelaajana palkittiin Toni Ässämäki.


P13 lopputurnaus, day 1

Lauantai päivä on myllätty kahdella joukkueella. Valmennus ja joukkueenjohto vietti kentällä 14 h ... aamusta iltaan. Sillä tämä raportti tulee nyt sunnuntaina.

Punainen joukkue tahkosi 4 peliä ilman vaihtomiehiä. Alkulohkosta irtosi kolmas sija maalieron turvin. Meidän taakse Kulosaaren Vesta, jonka kanssa pojat taisteli 6 - 6 tasurin. Pelit jatkuu sunnuntaina klo 9, jolloin pelataan sijoista 11 - 14.

Sininen joukkue hoiti omat alkusarja pelinsä varmuudella, ja eteni lohkovoittajana puolivälieriin. Puolivälierissä sininen kaatoi HIFK:in 9 - 3. Pelit jatkuu välerissä klo 10:30 Kamppareita vastaan. Mitalipeleissä ovat jipsin ja kamppien kanssa kaksi Botnian joukkuetta. Eli etelä- ja itälohkon ykköset ja kakkoset taistelevat kärkipaikoista tässä ikäluokassa, eikä suuria yllätyksiä ole turnauksessa koettu.

Kari


P13 lopputurnaus

P13 lopputurnaus pelataan 27.-28.2. Helsingissä. JPS osallistuu turnaukseen kahdella joukkueella JPS sininen ja punainen.

Lopputurnauksen aikataulu ja tulospalvelu löytyy liiton tulospalvelu sivuilta:

http://finbandy.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=sjpl_1516&sarja=P13

Kuten aikatauluista kaikki osaa tulkita on lauantai päivä kohtuullisen kiireellinen, joten uutisten päivitys turnauksesta tapahtuu varmasti viiveellä. Eli kannattaa seurata virallista tulospalvelua.

Ennakkoasetelmissa meidän "vanhempi" joukkue (sininen) taistelee kärkipään sijoituksista. Turnauksessa tietysti päivän kunto ratkaisee lopulta tuloksen. Ennakkoon vahvoja kilpakumppaneita ovat Kampparit, Botnia (useammalla joukkueella) ja aina arvoituksellinen HIFK. Punainen taistelee taas sijoituksista omilla vahvuuksilla. Hiihtolomat ja sairastapaukset ovat hiukan kutistaneet punaisten joukkuetta, mutta viimeistelyharjoitusten perusteella ei joukkueelta ainakaan yritystä ja taistelutahtoa puutu.

Kari


Näytä lisää uutisia

U14 2023-24

Vastuuvalmentaja
Pirkka Lahtinen
040 708 7444
pirkka.p.lahtinen[at]gmail.com
Valmentaja
Jukka Laurinmaa
040 769 1611
laurinmaa.jukka[at]gmail.com
Timo Pulkkinen
Joukkueenjohtaja
Otto Virkkula
ottoveli[at]gmail.com
Kimmo Loppi
040 6309690
kimmo.loppi[at]dafgard.se
Rahastonhoitaja
Maria Ruissalo
maria.ruissalo[at]gmail.com