Vuonna 2011 P17-finaalipeleihin olivat selvinneet

1. JPS

2. Kampparit

3. WP35

4. Botnia

Päivän ensimmäisessä välierässä kohtasivat WP ja Kampparit. WP meni alussa johtoon, mutta pikku hiljaa ote alkoi lipua Mikkelin suuntaan. Tauolla tilanne oli vielä 2 - 2 ja heti toisen jakson alussa varkautelaisilla oli oiva maalipaikka, mutta tulosta ei syntynyt. Yksi joukkueen ehdottomista runkopelaajista oli selkäsairauden vuoksi pois koko pelistä, mutta lopullinen niitti oli toisen avainpelaajan loukkaantuminen toisella jaksolla: Kampparit meni menojaan ja otti selkeän 3 - 9 voiton.

Päivän toisessa pelissä vastakkain olivat isäntäjoukkue JPS ja Botnia Helsingistä. Joukkueemme oli normaalivahvuinen lukuunottamatta Perttua, jolle nousi kuume ottelun aattona. Jipsi oli voittanut kauden molemmat aiemmat kohtaamiset ja aloitti vahvasti nytkin. Suhteellisen nopeasti hankittu 2 - 0 johto oli pian 2 - 2! Sitten kumpikin teki vielä yhden maalin ja tauolle mentiin 3 - 3 tilanteessa.

Maaleja tehtiin vuorotahtiin toisellakin jaksolla aina 5-5 tilanteeseen asti. Siinä vaiheessa Jipsi onnistui kuitenkin tekemään muutaman maalin peräkkäin ja kiskoi hiukan eroa Botniaan. Loppupeli taas sitten tehtiin maaleja vuorotahtiin päätyen loppunumeroihin 12 - 8. Ei siis varsinaisesti mikään puolustuspelin riemuvoitto, mutta voitto kumminkin - vieläpä ansaittu sellainen. Botnia otti neljä 10 min jäähyä, mutta Jipsi selvisi tämän ottelun jäähyittä.

Ihan aina ei sentään ole kohtalona Botnialle taipuminen, vaikka kovin usein viime vuosien lopputurnauksissa niin on käynytkin.