Harjoituspeli(t) Mikkelissä 29.12.2010

Keskiviikkona kävimme Mikkelissä pelaamassa harjoituspelin Kamppareiden E-junnuja vastaan. Matkassa oli 10 poikaa ja huoltojoukot.

Pelin ensimmäinen puolisko oli puolin ja toisin hiukan sekavaa, ja peliä haittasi osaltaan kentällä ollut irto lumi. Palloa kuljetettiin päästä päähän ja joukkuepelin hienoudet olivat kateissa. Avausjakso päättyi meidän 4-3 johtoon, Aleksin ja Roopen tehdessä kaksi maalia mieheen.

Kenttä aurattiin ennen toista jaksoa, ja meidän pojatkin lämpenivät jo autokyydin jäljiltä paremmin pelaamaan. Pallo alkoi liikkua mieheltä toiselle, ja peli näytti huomattavasti paremmalta kummallakin joukkueella. Meillä oli jonkin verran enemmän selviä maalintekopaikkoja, mutta maalivahdit kentän molemmissa päissä pelasivat loistavasti. Näin toinen jakso päättyi 0-0. Joten lopputulos oli maalin voitto meille.

Kun kerran pelaamaan lähdettiin, niin innostuimme pelaamaan vielä Kamppareiden D-junnuja (lähinnä -99 syntyneitä) vastaan puolen tunnin pelin pienellä kentällä. Meillä oli kentällä yhden miehen ylivoima, ja vastustajilla oli puolesta pituusylivoima. Pojat eivät kuitenkaan isompiaan kunnioittaneet, vaan peli oli todella vauhdikasta ja nyt innostuttiin pelaamaan oikein joukkuepeliä. Parhaassa hyökkäyksessä saatiin neljä peräkkäistä syöttöä omille aikaiseksi, joka on varmaan eräänlainen ennätys (mahdollisesti jopa jps-junioreiden ennätys...). Lopputuloksena oli 2-2 tasapeli ja kaikilla hyvä mieli, ja varmasti jo hiukan väsynyt olo. Meidän maaleista vastasi Aleksi.

Pelien jälkeen kävimme torin laidalla hampurilaisella ja sitten ajeltiin kotia kohti. Minusta reissu oli kaiken kaikkiaan onnistunut, mistä kiitos pojille ja vanhemmille.