BET - JPS 2-4 (1-2)

JPS palasi voittojen tielle kuumassa paikallisderbyssä BET:ä vastaan. Vehkalammen "vanhalle" tekonurmelle oli eksynyt lähes 40 katsojaa ja tunnelma oli katossa. JPS lähti otteluun parhaimmalla mahdollisella kokoonpanolla, mutta avauskokoonpanossa nähtiin muutamia yllätysvetoja pelaaja-valmentaja Nissisen toimesta: mm. Jukka Hanhela oli 1. kertaa avauksessä tällä kaudella.

Ottelu sai salama-alun, kun JPS sai epäsuoran vapaapotkun 5:stä metristä. Vapaapotkun hankki unelmaottelun laidalla pelannut Eemeli Jokinen. Maalin vaparista sisään iski kapteeni Häyrynen. JPS:n toisen maalin teki hienon kuvion päätteeksi vahvaa paluuta loukkaantumisen jäljiltä tekevä Sampo Pehkonen: suoraan syötöstä hieno sisäsyrjäsijoitus 16. rajalta. BET kuitenkin kavensi ennen puoliaikaa.

2. puoliajan JPS aloitti jälleen sähäkästi: Eemeli Jokinen antoi loistavan syötön Jukka Hanhelalle, joka sijoitti pallon varmasti maalivahdin ohi. Ja kun peliä oli pelattu 55. minuuttia, pääsi Tuoma Uusi-Hakala tuikkaamaan hyvän taistelun päätteeksi lukemat jo 1-4:ään. BET ei luovuttanut ja sai luotoa tilanteita vasemmalla häärineen Jiri Kelosen toimesta. BET kavensi tilanteen rangaistuspotkusta, mutta loppunumerot siis 2-4. Valmentaja Nissinen oli helpottunut tärkeistä pisteistä ja varsinkin paluu perinteiseen 4-4-2 systeemiin onnistui. JPS huilaa viikon verran ja pelaa seuraavan ottelun keskiviikkona 29.7. Vehkalammen uudella rouhenurmella. Samaan aikaan pelataan ottelu BET-Zulimannit vanhalla vehkalammen tekonurmella. JPS promotoi tapahtumaa nimellä "Kolmosen juhlaa vehkalammella", tervetuloa !!!

JPS: Viinikainen, Haapanen (Linjala) - Häyrynen - Heino (Eirola) - Lamberg, Heinonen (Salakka) - Pehkonen (Partio) - Lahtinen - Jokinen (Huhtiniemi), Uusi-Hakala (Nissinen) - Hanhela (Kujanpää)