Liikunta - JPS 22.1

Kauden ensimmäinen treenipeli päättyi Puolaan opiskelijoiden EM-kisoihin tähtäävän liikunnan futisjoukkueen 4-1 voittoon.

Tyypillisen sekava ensimmäinen harjoitusottelu oli erittäin tasainen ja varsinkin ensimmäinen 30 minuuttia oli JPS:n lievää hallintaa. Sekavuutta lisäsi hiukan se, että useampi pelaaja on sekä JPS:n harjoitusringissä sekä liikunnan futisjoukkueen mukana ja nämä pelaajat vaihtelivatkin joukkueita puoliajalla.

Kaikki ottelun maalit olivat JPS:n miesten käsialaa.. Ensimmäinen maali merkattiin paluuta JPS - paitaan tekevälle Veli-Matti Salakalle, joka juoksi liikunnan toppareiden välistä ja sijoitti pallon tyhjiin. Puoliajalle mentiinkin näissä numeroissa JPS:n ollessa erittäin aktiivisesti pelissä mukana.

Toisella puoliajalla Liikunta oli selvästi vahvempi ja loi huomattavasti enemmän paikkoja kuin JPS. Hyvin JPS:n topparina pelannut Jaakko Ahokas siirsi ensin liikunnan pilkulta 1-1 tasoihin. Viimeisen 10 minuutin aikana PaRista JPS:n riveihin siirtyvä Joel Nissinen teki kaksi komeaa maalia, joiden kautta Liikunta vei voiton tasaisesta ottelusta. Vielä ennen loppuvihellystä Nissinen paukautti pallon tolppaan, josta se kimposi JPS:n oman miehen kautta ohi Marko Viinikaisen.

Ottelu toimi erittäin hyvin tarkoituksensa mukaisesti. JPS pääsi vihdoin tunnustelemaan isomman kentän ihmeellisyyksiä ja laaja rinki sai hyvin peliaikaa. Varsinkin ensimmäisen puoliajan hyvä alakerran peli ja aktiivisuus jäivät positiivisina asioina mieleen. Tästä on hyvä jatkaa.

Kokoonpano: Viinikainen, Haapanen, Kankkunen, Ahokas, Häyrynen, Heinonen, Huhtiniemi, Hanhela, Salakka, Tervo, Uusi-Hakala. Sopanen, Ylönen, Partio, Noronen, Matilainen, Jokinen, Karjalainen, Raatikainen. (myös Liikunnalla esiintyneet: Nissinen, Jokinen, Huhtiniemi, Holopainen,Tranberg ja Raatikainen)