SM-runkosarja jatkui kotona ja vieraissa

Kun Jipsin vieraaksi saapui 30.12.2008 yhdistetty Botnia-Vesta. Joukkue vilisi - niin kuin Veiteräkin - maajoukkuepelaajia. Osa nuorista miehistä oli myös Botnian liigajoukkueen vakiokalustoa. Kotijoukkue oli jo tällä kaudella tutuksi tulleeseen tapaan 95 - 92 syntyneitä poikia. Lisäksi jää oli puhdas, joten ainakin Veiterä-pelin nähneille saattoi nousta synkkiä ennakko-odotuksia.

Ne olivat kuitenkin turhia! Vierasjoukkue oli kiistatta parempi ja ottelu päättyi 2 - 9 (0 - 4), mutta kotijoukkue kuitenkin taisteli hienosti loppuun asti. Missään vaiheessa ei ollut sellaista ylivoimaista vyörytystä kuin edellisessä kotiottelussa oli. Ero pelaajamateriaalissa oli vaan tällä kertaa liian suuri. Alla vielä pari kuvaa ottelusta

Seuraavaksi joukkue suuntasi kohti Torniota 4.1.2009

Ennakkoon ajateltuna ja kauden tähänastisia pelejä muistellen ottelusta oli luvassa tiukka ja täysin voitettavissa olevakin. Luvassa oli myös talven ensimmäiset oikeat talvikelitkin: pakkasta liki parikymmentä ja siihen päälle vielä kohtalainen tuuli pohjoisesta. Edellisenä päivänä edustusjoukkue oli voittanut Tornion, nyt aamulla A-nuoret tekivät saman eli mahdollisuus oli historialliseen kuuden pisteen Tornion matkaan!

Peli olikin odotetun haasteellinen: paleli ja tiukka vastus. Tauolla tilanne oli 2 - 2. Toisella jaksolla näytti jo hetken huonolta isäntien mentyä jo 4 - 2 johtoon, mutta sitten joukkueemme ryhdistäytyi ja tuloksena kotiinviemisiksi 5 - 7 voitto!!

Sarjasta tulee vielä mielenkiintoinen: Botnia/Vesta ja Veiterä ovat omaa luokkaansa, mutta sitten tulemme me muut. Narukerä  ja Tornio ovat voittaneet ristiin. Kampparit voitti hallinnastamme huolimatta Jipsin, mutta hävisi yhdellä maalilla Narukerälle kotonaan, mutta voitti vieraissa eli nekin ottelut ristiin. Keskiviikkona 7.1. on siis luvassa mielenkiintoinen peli Mikkelissä...