Välierät alkoivat tappiolla - lauantaina hakemaan revanssia Porvoosta

JPS:n ja Akilleksen välinen taistelu loppuottelupaikasta alkoi vierasjoukkueen voitolla lukemin 4-5. Akilles haki pisteet ansaitusti, ollen tällä kertaa aktiivisempi joukkue. Välieräsarja jatkuu jo lauantaina, jolloin JPS matkustaa Porvooseen hakemaan paikkaa auringossa.

Ottelu alkoi etenkin kotijoukkueen osalta hermostuneissa tunnelmissa, lisäksi kentälle satanut lumikerros haittasi pelinrakentelua. Tauolle siirryttiin vierasjoukkueen 1-2 johtolukemissa. Kun Akille maalasi toisen puoliajan ensimmäisen vartin aikana kahdesti, peli oli jo 1-4. JPS ei luovuttanut, ja hivuttautui ottelun loppuhetkillä vielä maalin päähän. Ensimmäinen kiinnitys loppuottelupaikkaan matkasi Porvooseen.

JPS:lle jäi varmasti hampaankoloon, nousu omalle tasolle riittänee tekemään vastustajan elämän hankalaksi. Taisto jatkuu lauantaina 2.3. Porvoossa, ja seuraava kotiottelu pelataan keskiviikkona 6.3. klo 19 Viitaniemen hornankattilassa.