Ylempi jatkosarja päättyi vierastappioon - keskittyminen välieriin alkoi

Lupaavasta alusta huolimatta Veiterä oli edelleen liian vaikea vastus JPS:lle. Kotijoukkue ratkaisi ottelun toisella puoliajalla, lopputulos oli 7-3 Veiterälle.

Veiterän kesyttäminen sai vielä odottaa

JPS aloitti vahvasti Lappeenrannan Kisapuistossa, ja siirtyi Jasu Koljosen sekä Aku Palsolan maaleilla 2-0 johtoon. Tauolle siirryttiin vierasjoukkueen 1-3 johdossa. Toisen puoliajan alkajaisiksi Veiterä teki neljän minuutin sisään kolme maalia, ja siirtyi 4-3 johtoon. Seuraava synkkä hetki oli reilun tunnin pelin jälkeen, Veiterä teki kolmessa minuutissa kaksi maalia. Loppuhetkillä Paavo Huuhtanen kaunisteli vielä lukemiksi 7-3.

Maalintekijät:

🔴 Koljonen

🔴 Palsola

🔴 Pulkkinen

Ottelun energisimpänä palkittiin Tuomas Liukkonen.

Keskittynyt katse kääntyi kohti välieriä

Ylemmän jatkosarjan kaksi parasta joukkuetta, Veiterä ja JPS jatkavat suoraan välieriin, joihin vastustajat selviävät keskiviikkona 21.2. alkavissa puolivälierissä. Paras kolmesta menetelmällä pelattavien puolivälierien otteluparit ovat Porin Narukerä - Helsingin Botnia, sekä Porvoon Akilles - Helsingin IFK.

Ensimmäisen välieräottelunsa JPS pelaa 28.2. Viitaniemessä.

Tervetuloa kannustamaan persoonallinen Palloseura kohti finaalia!