Narukerä kaatui rutiinisuorituksella - lauantaina jatkosarjan viimeinen kotimatsi Akillesta vastaan klo 15

JPS kaatoi keskiviikon iltaottelussa Porin Narukerän maalein 4-1. Jatkosarjan päätösviikonloppuna lauantaina Viitaniemessä vastassa Porvoon Akilles, sunnuntaina Bandyliigan ennakkosuosikit JPS ja Veiterä kohtaavat Lappeenrannassa.

Tasaisen alun jälkeen JPS meni menojaan

Ottelun 1. puoliaika oli tasaista vääntöä, sekä pelialustassa että kotijoukkueen tekemisessä oli havaittavissa pientä nihkeyttä. Tauolle mentiin kotijoukkueen maalin johdossa (2-1). Toisella puoliajalla jääolosuhteet paranivat, ja JPS:n vauhtileikittely käynnistyi. Loppulukemat 4-1 mairittelevat vierasjoukkuetta, huolellisemmalla viimeistelyllä voittolukemat voisivat näyttää huomattavasti komeammilta. Elmeri Hämäläinen teki kulmien jälkitilanteista kaksi maalia, jotka varmistivat pisteet kotijoukkueelle.

Maalintekijät:

🔴 Liukkonen

🔴 Hämäläinen x2

🔴 Hiltunen

Ottelun parhaana palkittiin Tuukka Ässämäki.

Jatkosarjan viimeinen kotiottelu 17.2. klo 15

Jatkosarja huipentuu viikonloppuna, viiimeisessä kotiottelussa lauantaina Jipsin haastaa Porvoon Akilles. JPS pelaa itselleen mahdollisuutta historialliseen kotifinaaliin, mikäli sinne kevään karkeloissa selviää. Finaaliottelu pelataan jatkosarjassa paremmin menestyneen joukkueen kotikentällä, joten pisteitä tarvitaan viikonlopun molemmista matseista.

Jääpalloyleisölle parhaat hetket ovat käsillä. Edessä on tärkeitä pelejä joissa jokaisella maalilla voi olla merkitystä, ja keväiset kelit tarjoavat sekä urheilijoille että katsojille huippuhetkiä.

Tervetuloa persoonallisen Palloseuran matkaan kohti menestystä!