Runkosarjan voitokas päätösviikonloppu!

JPS päätti runkosarjan kahteen vahvaan otteluun. Lauantaina kaatuivat Kampparit Hänskissä selkein lukemin 0-14. Sunnuntaina vastassa ollut sarjakolmonen Porvoon Akilles joutui toteamaan kotijoukkueen hyvän vireen, ottelu päättyi JPS:n 9-2 voittoon.

JPS – Porvoon Akilles 9-2

Ottelun alkuasetelma oli mielenkiintoinen, jopa runkosarjan voitto oli edelleen mahdollinen 💥

Akilles saapui Jyväskylään varsin vajaamiehisenä, useita runkopelaajia puuttui kokoonpanosta. Vieraiden taistelusta huolimatta kotijoukkue nakutti maaleja tasaiseen tahtiin, tauolle siirryttiin kotijoukkueen 5 -1 johdossa. Toinen puoliaika jännitettiin Tuukka Ässämäen pistesaldon karttumista, runkosarjan pistepörssin voittoon tarvittiin vielä kaksi pistettä. Tuukka kaunisteli saldoaan jälkimmäisellä jaksolla maalilla ja syötöllä, ja laittoi seurahistorian ensimmäisen runkosarjan pistekuninkuuden taskuunsa. Eikä siinä kaikki, tuoreemman bandysukupolven edustaja Veeti Pulkkinen kirjoitti myös historiaa, ensimmäinen liigamaali on nyt tosiasia!

🔴 Pulkkinen

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin 3+2 tehot nakuttanut Tuukka Ässämäki (@aminidrinkfinland )🔥

Viikonlopun perusteella joukkueen peli on uomissaan, ja ylempään jatkosarjaan voidaan lähteä luottavaisin mielin. Jatkosarja käynnistyy jo ensi viikolla, peliaikataulut täsmentyvät alkuviikosta. Tästä eteenpäin tiedossa on vain kovia ja merkityksellisiä pelejä. Seuraa tiedotusta kotipelien aikatauluista, kaikkien kannustusta tarvitaan pitämään JPS voittojen tiellä!