JPS-OLS jälkihöyryt

JPS otti rutiinivoiton, kun lauantaina Viitaniemessä vastaan luisteli OLS.

JPS kohtasi lauantaina Viitaniemessä täydellisessä jääpallokelissä Oululaiset. JPS lähti peliin pienillä puolustuspään muutoksilla kun kokoonpanoon luisteli nuori Sebastian Sauvala. Vasempana pakkina pelannut Sauvala pelasi hyvän pelin näyttämällä fyysisiä otteita puolustuksessa. Ensimmäinen puoliaika oli JPS hallintaa oululaisten puolustaessa erittäin tiiviisti. Harmaan varjon ensimmäiselle puoliajalle toi, kun JPS pelaajat törmäsivät toisiinsa ja hyökkääjä Jarno Eronen joutui loukkaantumisen takia luistelemaan pukukopin suojiin. Puoliajalle mentiin lukemissa 1-0. Toiseen erään JPS laittoi astetta kovemman vaihteen päälle ja puhkaisi OLS puolustuksen kerta toisensa jälkeen. Maali-iloittelun ohella JPS piti oman päädyn puhtaana, joten loppuvihellyksen jälkeen taululla olivat paljon sanovat numerot  6-0. JPS maalilla Karri Leisimo pelasi loisto-ottelun pitäen nollapelin sekä ansaiten yhden syöttöpisteen.