JPS U18 Suomen mestaruus

Lauantaina pelatussa jännittävässä loppuottelussa JPS kellisti Mikkelin Kampparit lukemin 7-6 (3-2) ja pääsi juhlimaan mestaruutta kotiyleisön edessä.

Kotijoukkue siirtyi puolessa tunnissa 3-0 johtoon Joonatan Alhon kahdella ja Joona Kokkosen yhdellä osumalla. Kampparit piristyi puoliajan loppua kohden ja kavensi Jaakko Järvisen ja Aapo Pulkkisen maaleilla taukolukemiksi 3-2.

Toisen puoliajan alussa sama kaava toistui. JPS teki ensin kaksi nopeaa osumaa Atte Niirasen ja Joonatan Alhon toimesta, mutta yhtä nopeasti tuli Kamppareiden vastaus kun Jaakko Järvinen ja Leevi Attenberg laittoivat pelivälineen verkon perukoille. Viisi minuuttia tästä ja Kampparit tasoitti lukemiksi 5-5, maalintekijänä Aapo Pulkkinen.

Kotijoukkue JPS otti tässä tilanteessa aikalisän, ja tulosta syntyi lähes välittömästi tämän jälkeen. Joonatan Alho ja Tarmo Ässämäki heiluttivat verkkoja minuutin välein ja JPS siirtyi 7-5 johtoon. Aivan lopussa Kampparit kavensi vielä Aapo Pulkkisen kulmalyönnillä lukemiksi 7-6, mutta tämän lähemmäksi vieraat eivät päässet.

Mestarijoukkueessa pelasivat Sebastian Sauvala, Joona Kokkonen, Joonatan Tiilikainen, Ella Halme, Joonatan Alho, Pyry Kilpeläinen, Juho Jolula, Aatu Böhm, Asriel Puolimatka, Atte Niiranen, Niko Nikunen, Eero Koponen, Eeli Böhm, Elias Syyrakki, Henri Mattila, Eelis Talman, Aatu Tiusanen, Toni Ässämäki, Tarmo Ässämäki.