Pisteet tasan OLS:n kanssa

Viikonlopun toisessa kotimatsissa tasapeli.

Bandyliigan kotiavausviikonloppu jatkui Viitaniemessä lauantaina, kun Jipsin vieraana oli Oulun Luistinseura. Tällä kertaa vastustaja onnistui jopa hieman yllättämään kotijoukkueen, ja tuloksena oli kauden toinen tasapeli maalein 2-2.

Ottelu alkoi mukavassa talvisessa vajaan kymmenen asteen pakkassäässä. Avausjaksolla JPS oli melko selkeästi hallitsevampi osapuoli, eikä oululaisia päästetty paljoa edes pitämään palloa. Maaleja saatiin aikaan kuitenkin vain yksi, ja se oli Jarno Erosen käsialaa. Puoliaikalukemat siis 1-0.

Myös toisen jakson alku mentiin isäntien komennossa. Lopulta toinen maali saatiin viimein aikaiseksi, kun Jasu Koljonen siirsi takatolpalta Jipsin 2-0 johtoon.

Tunnin pelin kohdilla sattui Jipsille musta hetki. Kolmessa minuutissa OLS iski kahdesti ja äkkiä peli olikin jo tasan hieman kenttätapahtumienkin vastaisesti.

OLS:n tasoituksen jälkeen ei JPS saanut peliään enää pyörimään halutulla tavalla. Muutama tilaisuus johtomaaliin oli, mutta tällä kertaa ne jäivät käyttämättä. Ei vastustajankaan lisämaali kaukana ollut, mutta Karri Leisimo Jipsin maalilla otti lopussa pari hyvää torjuntaa.

Loppulukemien 2-2 myötä siis yksi piste jäi Jyväskylään ja yksi lähti oululaisten mukaan. JPS kuitenkin jatkaa edelleen Bandyliigassa ilman tappioita.

Seuraavat pelit ovat ohjelmassa ensi viikonloppuna, kun jälleen pelataan kahdesti kotijäällä. Perjantaina kello 19 vieraana on WP-35 ja lauantaina kello 15 Veiterä. Tervetuloa taas Viitaniemeen!