Ansaittu kotivoitto Savon Pallosta 4-0

Vihdoinkin pelitilanteiden mukainen lopputulos ja kauden ensimmäinen voitto.

Kotivoitto Savon Pallosta lukemin 4-0 oli jalkapallokesän herkkua kotijoukkueen kannattajille sekä tottakai Jipsin miehistölle. Ottelu pelattiin hienoissa olosuhteissa, lämpöä reilu 20 astetta ja auringonpaistetta koko kotimonttu täynnä.

Palloseura hallitsi peliä sen ensiminuuteista asti, piti palloa ja syötti maltillisesti. "SaPa osaa puolustaa", sanoi päävalmentaja Yari Jahad jo viikon valmistelevissa harjoituksissa ja näin vieras myös pelasi.

Ottelun 37 minuutilla Kalle Ojala tekee riemukkaasti kauden 4:n maalinsa ja vielä ennen puoliaikaa Lenni Purokuru tällää lukemat 2-0.

Heti toisen puoliajan ensiminuutilla Settyslas Loutelamio tekee vapauttavan 3-0 maalin ja punaisten ilmeet niin kentällä kuin katsomossakin näyttivät vapautuneilta.

Tämän kauden sääntömuutoksen myötä JPS suorittaa kolme pelaajavaihtoa jonka myötä kaikki otteluun nimetyt seitsemän vaihtopelaajaa saavat peliaikaa ja koko JPS ryhmä nauttii ensimmäisestä voitosta kesän aikana.

Loppulukemat 4-0 tekee Kara kun peliaikaa on jäljellä 15 min.

Seuraava ottelu pelataan Iisalmessa ensi keskiviikkona ja kahden viikon kuluttua on paikallisderbyottelu JJK 2:a vastaan.