JPS P21 SM-hopealle

JPS hopealle tiukan finaalin jälkeen.

P21 SM-sarjan finaali pelattiin lauantaina Viitaniemessä, kun JPS kohtasi Mikkelin Kampparit. Poikkeuksellinen tasainen ottelu eteni aina jatkoajalle asti tilanteessa 0-0, eikä jatkoajallakaan maalia nähty. Lopulta rankakrikisan jälkeen voiton vei Kampparit.

Matsi oli tasainen läpi ottelun. Varsinkin avausjaksolla sää oli erikoinen, ja lumisateen sävyttämänä JPS joutui puskemaan myös kovaan vastatuuleen. Tauolle mentiin maalittomassa tilanteessa.

Toisella jaksolla sää oli hieman selkeämpi, mutta puuskittainen tuuli teki olosuhteusta yhä ajoittain mielenkiintoiset. Puolustuspelin juhla jatkui, ja lopulta koko 90 minuuttia pelattiin ilman maaleja.

Jatkoajalla homman nimi oli 2 x 10 minuuttia ja maalista poikki. Molemmilla oli paikkojansa tehdä maalia, ja tilaakin kentällä oli molempien jäähyjen myötä, mutta edes jatkoaika ei maalia vielä tarjonnut.

Suomen Mestaruus jatkottiin siis rankkareilla. Niissä Kampparit oli etevämpi, ja näin kultamitalit ja Suomen mestaruus matkasivat Mikkeliin.

Hopeaa saavuttanut JPS P21 kiittää kaudesta kannattajia, yhteistyökumppaneita ja kaikkia matkassa mukana olleita!

Jipsiläisiä nähdään finaalitaistossa jälleen huomenna sunnuntaina, kun Viitaniemessä P17 SM-sarjan finaalissa JPS kohtaa Helsinki YJ:n. Tuo ottelu alkaa kello 16 ja se pelataan ilman yleisöä, mutta nähdään suorana lähetyksenä jälleen YouTubesta JPS LIVE -kanavalta! Lähetystä selostavat Esko Tammilehto ja Toni Laatanaho.