P21 nappasi voiton!

JPS voitti Helsingin yhdistelmäjoukkueen 6-2 (3-1).

P21-sarjan kärkikamppailu päästiin pelaamaan hyvissä olosuhteissa Viitaniemen iltavaloissa. JPS lähti otteluun ennakkoluulottomasti tiedostaen vastustajan kovuuden ja vaarallisuuden. Teknisten ongelmien vuoksi ottelun seuraaminen tulospalvelun tai livestriimin kautta ei valitettavasti onnistunut.

JPS sai otteluun räväkän alun kun Ville Hämäläinen siirsi kotijoukkueen 1-0 johtoon tarkalla kulmalaukauksella. Pian tämän jälkeen Leevi Lausanto pääsi tuikkaamaan maalin edestä kotijoukkueen 2-0 johtoon. Erän puolivälissä vieraille tuomittiin rangaistuslaukaus jonka seurauksena vieraat kavensivat tilanteeksi 2-1. Ennen erätaukoa JPS siirtyi jälleen kahden maalin johtoon Joonas Hiltusen maalilla.

Toinen erä oli pitkään tasaista vääntöä kunnes Hiltunen illan toisellaan siirsi kotijoukkueen 4-1 johtoon. Pian tämän jälkeen JPS kasvatti Joonatan Irtamo illan toisellaan kavensi tilanteeksi 4-2. Heti seuraavassa hyökkäyksessä kotijoukkue lisäsi johtoaan lukemiin 5-2 kun Lausanto viimeisteli illan toisen osuman. Hetki tämän jälkeen Hämäläistä rikotaan rangaistusalueella ja Tuukka Ässämäki niittaa rankkarista loppulukemiksi 6-2.

Maalivahti Kalle Lampinen esitti hyviä otteita ja torjuntojen lisäksi ohjasi alakertaa. Myös joukkueen ns. nuoriso-osasto suoriutui hyvin, nostaen tasoaan peli peliltä.

Valmentaja Mika Ässämäen mietteet ottelun jälkeen:

"Tiedostettiin ottelun tärkeys, vastustajan kovuus ja vaarallisuus. Saatiin peliin semmoinen aloitus kun haluttiin. Jokainen pelaaja teki sen mitä kopissa sovittiin. Peli oli meidän hallinnassa lähes täydet 90 minuuttia."