Tappiollinen toinen päivä Suomen Cupissa

JPS kärsi sunnuntaina kaksi tappiota.

Suomen Cupin toisen alkulohkon loppusijoitukset ratkottiin sunnuntaina, kun Viitaniemessä pelattiin lohkon viimeiset pelit. JPS sai vastaansa kaksi helsinkiläisjoukkuetta, ensin aamulla Botnian ja myöhemmin iltapäivällä HIFK:n.

Lauantain otteluiden jälkeen JPS vaihteli jälleen hieman kokoonpanoaan. Aamumatsiin ei punapaidat tuntuneet oikein heräävän, ja Botnia meneikin johtoon jo matsin alussa. Isäntäjoukkue pääsi pikkuhiljaa mukaan peliin, ja avausjakson loppuhetkillä Niko Herranen tasoitti kulmalyönnistä taukolukemiksi 1-1.

Toisen jakson alussa Botnia meni jälleen johtoon onnistuessaan vuorostaan kulmalyönnistä. Tuukka Ässämäki toi Jipsin vielä kerran tasoihin, mutta loppupelin aikana Botnia hyödynsi Jipsin unisuuden ja paineli ottelussa voittoon maalein 2-4.

Iltapäivällä vastaan asettui HIFK, eikä JPS kunnolla onnistunut tasoaan nostamaan. Avausjakso oli maalirikas, ja puoliajalla taululla oli lukemat 4-3. Jipsin maaleja tekivät Jasu Koljonen, Miikka Penttinen ja Ässämäki.

Toinen jakso oli kuitenkin HIFK:lta vahva, ja helsinkiläiset päättivät turnauksen voittoon maalein 7-3.

Turnausta on jäljellä vielä yhden ottelun verran, kun viimeisessä pelissä vastakkain ovat Veiterä ja WP 35. Otteluiden tulokset ja seurannat näet tästä ja ohjeet suoran lähetyksen katseluun näet tästä.

Pre-season on nyt pulkassa, ja katseet käännetään tulevaan treeniviikkoon ja ensi viikonlopun Bandyliigan avauspeleihin. JPS avaa sarjapelit kahdella kotiottelulla, kun perjantaina 20.11. klo 19 vastassa on Narukerä ja lauantaina 21.11. klo Botnia.

Mikäli kausikortti vielä uupuu, pääset ostoksilla nettisivun oikeassa reunassa olevan painikkeen kautta. Verkkokaupan kautta ostettuja kausikortteja voit lunastaa nimellä kotiotteluiden lipunmyynnistä.

Bandyliigan alku lähestyy, tervetuloa Viitaniemeen!