JPS taipui rankkareilla

Veiterä vei tasaisen Cupin avausmatsin nimiinsä.

Jääpalllon Suomen Cupin toinen alkulohko alkoi lauantaina aamupäivällä Viitaniemessä, kun JPS sai vastaansa Veiterän. Tiukassa matsissa ratkaisua haettiin aina rankkareilta asti.

Lappeenrantalaisten lähtö matsiin oli kova, ja joukkue paineli jo muutamassa minuutissa kahden maalin johtoon. Pian Sampsa Purhonen kuitenkin laukoi hienosti Jipsin maalin päähän.

Vauhdikas alku sai jatkoa kun Veiterä kasvatti jälleen johtoa kulmalyönnistä. Kulmasta syntyi myös Jipsin seuraava kavennus Lasse Tammilehdon toimesta. Veiterä osui vielä kerran avausjakson aikana, ja taukotilanne oli 4-2 lappenrantalaisille.

Toisella jaksolla maaleista vastasi vain JPS. Tuukka Ässämäki kavensi, ja aivan loppuhetkillä Purhonen laittoi kulmasta ottelun toisen maalinsa ja siirsi ottelun ratkaisun rankkareille.

Rangaistuslyönneillä ratkaisua haettiin pitkään aina äkkikuolemilta saakka. Lopulta Veiterä onnistui korjaamaan potin itselleen ja otti ensimmäisen kiinnityksen Cupin finaalipaikkaan.

Jipsin seuraava ottelu on tänään klo 18 kun vastassa on WP 35. Koko turnauksen otteluohjelman tulospalveluineen näet tästä.

Suorat lähetykset kaikista viikonlopun otteluista näet tästä.