Veiterä vahvempi kotijäällään

JPS kärsi tappion välierien avauksessa

Jipsin ja Veiterän välinen välieräsarja käynnistyi keskiviikkona Lappeenrannassa Veiterän kotiottelulla. Vahva isäntäjoukkue ei suuresti Jipsille mahdollisuuksia antanut, ja otti ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan lukemin 12-1.

Viime kauden hopeamitalistit täräyttivät avausmaalin kulmasta heti alussa. Avausjaksolla JPS roikkui vielä ajoittain mukana, ja tolppien välissä suurista lukemista huolimatta hyvän ottelun pelannut Samuel Gerovoi otti muutamia hyviä torjuntoja. Veiterä kuitenkin iski muutamat maalit, ja johti puoliajalla 4-0.

Toiselle jaksolle tullessa Jipsin kiriaikeet tyrmättiin äkkiä, kun kahdeksassa minuutissa Veiterä heilutti verkkoja kahdesti.

Tunnin kohdalla JPS onnistui viimein iskemään ensimmäisen pallon Veiterän verkkoon näissä pudotuspeleissä. Asialla jokaisessa playoff-ottelussa osunut Jarno Eronen.

Ottelun lopussa lukemat kuitenkin repesivät, ja loppu oli lähinnä kosmetiikka.

Näin siis ottelusarja nyt Veiterälle 1-0. Finaalipaikkaan tarvitsee kolme voittoa, eli ottelusarja on vielä nuori. Taistelulle otetaan uusi startti lauantai-iltana Viitaniemessä klo 18 toisen osaottelun merkeissä. Tervetuloa kannustamaan Jipsi uuteen nousuun!