Tehokas Veiterä parempi Kisapuistossa

JPS roikkui ajoittain mukana, mutta Veiterä karkasi lopulta selvään voittoon

JPS palasi maajoukkuetauolta Bandyliigan pariin lauantaina Lappeenrannassa, kun viime kevään rikospaikalle palattiin Veiterän vieraaksi. Tällä kertaa isäntäjoukkue korjasi pisteet maalein 9-3 (3-1).

Jipsi oli ottelun aikana muutaman kerran hyvinkin niskan päällä, mutta tehokkuus puuttui. Samalla Veiterä rankaisi armotta Jipsin virheistä.

JPS kuitenkin lähti otteluun ennakkoluulottomasti ja yllätysvalmiina haastamaan sarjakärkeä, ja kasasi alussa muutamia paikkoja isäntien maalille. Avausmaali merkattiinkin vieraille, kun Jarno Eronen löi pallon hienosti maalin kattoon ja Jipsin johtoon.

Johtomaalin jälkeen vierasjoukkue iski hieman onnekkan tasoituksen, ja Jipsin hyvä vaihe kuihtui äkkiä. Heti perään aina vaarallinen kulmalyöjä Janne Hauska vei Veiterän jo johtoon, ja kohta isännät kasvatti johdon jo kahteen maaliin.

Puoliajan loppuun ei enää rynnistystä saatu päälle, mutta oma maali saatiin pidettyä puhtaana. Taukolukemat siis 3-1.

Toisella jaksolla Jipsin kiri sai heti ikävän takaiskun, kun Veiterä osui ensimmäisen kympin aikana kahdesti. Jipsin maalitykki Riku Hämäläinen nosteli joukkuetta peliin mukaan kahdella maalilla, mutta ikävästi myös isäntäjoukkue osui välissä kertaalleen.

Lukemien ollessa 6-3 oli Jipsillä hyvä vartin mylläkkä vastustajan päädyssä. Tänään ei kuitenkaan tuurikaan ollut puolella, eikä pallo löytänyt verkon perukoille missään vaiheessa.

Lopulta viimeisellä kympillä Veiterä rankaisi Jipsin löysäilyistä ja naulasi ottelun tekemällä vielä kolme maalia. Loppulukemat siis isännille 9-3.

Nyt matkusetaan kotiin, nukutaan yö ja huomenna lähdetään uudella ilmeellä hakemaan pisteitä kotijäällä Viitaniemessä Botniaa vastaan. Ottelu alkaa klo 14, tervetuloa Monttuun!