Pisteet tasattiin LRK:n kanssa

Torniolaiset ryöstivät pisteen Jyväskylästä.

JPS pelasi Viitaniemen tuplaviikonlopun toisen ottelun sunnuntai-iltapäivällä, kun vieraana oli LRK Tornio. Jipsin esitys ei tänään parhaasta päästä ollut, ja vierasjoukkue saikin ryöstettyä mukaansa pisteen loppulukemilla 5-5.

Koko matsin JPS hallitsi näennäisesti peliä, mutta varsinkin tehottomuus oli isäntien ongelmana. Esimerkiksi 16 kulmalyönnistä ei saatu aikaseksi yhtään maalia. Ja kun itse ei maaleja paikoista tehdä, käy siinä perinteisesti niin että vastustaja käyttää omat vähäisetkin tilaisuutensa tehokkaasti hyväkseen.

Jipsin alku otteluun oli kuitenkin vauhdikas, kun Danil Beliaev nakutteli kymmenessä minuutissa kaksi osumaa ja isännät johtivat 2-0. Tässä vaiheessa ottelu näytti lähtevän rullaamaan hyvin, mutta jakson edetessä LRK nousikin tasoihin ja vielä johtoon. Jarno Eronen helpotti tilannetta tasoittamalla taukolukemiksi 3-3 hieman ennen ensimmäisen puoliajan loppua.

Toisen jakson alussa LRK käytti taas helposti saadun kulmalyönnin hyväkseen ja kuittasi taas johtopaikan itselleen. Reilun tunnin jälkeen JPS näytti pääsevän taas kuskin paikalle nousemalla tasoihin ja ohi Riku Hämäläisen ja Renat Ziganshinin maaleilla, mutta vieraiden tasoitus tuli taas kulmalyönnistä.

Loppupeli pelattiin lähinnä yhtä päätä Jipsin hakiessa raivoimasti johtomaalia, mutta perille ei palloa missään vaiheessa saatu. Loppuvihellyksen soidessa taululla oli tasalukemat 5-5, ja näin Tornioon lähti yksi piste ja yksi jäi Jyväskylään.

Jipsillä jäi paljon mietittävää ja parannettavaa ennen seuraavaa ottelua, joka pelataan taas kotijäällä Viitaniemessä. Ajankohta on ensi viikon perjantai 17.1. klo 19 ja vastassa on WP 35. Tuo ottelu tulee myös suorana Yle Areenasta ja sisältää muutakin erikoista ohjelmaa, niistä lisää myöhemmin!