BioSteel-otteluennakko: Taas kotijäälle kahden pelin merkeissä!

Viikonloppuna pelataan vuoden ensimmäiset kotiottelut.

Edellisestä kotiottelusta on vierähtänyt jo kuukausi, mutta tulevana viikonloppuna päästään jälleen pelaamaan Viitaniemen kotijäälle. Edessä on kaksi ottelua, kun lauantaina vastassa on Oulun Luistinseura ja sunnuntaina LRK Torniosta.

JPS:n alkukausi sujui suhteellisen hyvin, kun tilille kertyi kuusi voittoa ja kaksi tappiota. Sarjataulukossa ollaan tällä hetkellä viidentenä, joukkueiden ottelumäärät ovat tosin tällä hetkellä hieman erilaiset.

Yksi Jipsin syyskauden komeetoista on ollut joulukuun pelaajaksi valittu Riku Hämäläinen. Alkukauden peleissä on syntynyt huimat 18 maalia, mikä oikeuttaa tällä hetkellä Bandyliigan maalipörssin kakkosijaan.

Viikonlopun vastustajista molemmat on jo kohdattu vieraskentällä ennen joulua. Oulussa OLS:n vieraana JPS karkasi lopulta melko selvään 4-14 voittoon. Tuon jälkeen OLS on kuitenkin napannut pari tärkeää voittoa ja ottanut hyvän aseman taistelussa playoff-paikasta, ja joukkue saapuu varmasti nälkäisenä myös Jyväskylään. Joukkueen tähtipelaaja Eemi Dolk on naputellut alkukauden aikana mehevät tehot 7+12, ja Jipsin alakerralla riittääkin miehessä pitelemistä.

LRK:n vieraana Torniossa JPS korjasi pisteet mukaan maalein 7-2. Tuolloin ensimmäisen jakson ajan LRK piti Jipsiä tiukoilla ja johti tauolle mentäessä, mutta toisella puoliajalla JPS oli tehokkaampi ja karkasi voittoon. Sarjassa yhdeksäntenä majailevan joukkueen riveistä pelaa myös JPS-kasvatti Antreas Lindlöf.

JPS:n kokoonpanoon ei suurempia muutoksia ole tulossa. Terveystilanne on hyvä. Vuodenvaihteessa Jipsin riveissä lainalla pelannut Tuukka Ässämäki on palannut takaisin Edsbynin jääpallolukioon, ja puolestaan paluun kokoonpanoon tekee kotimaassaan Venäjällä uutta vuotta viettänyt Danil Beliaev.