Putki poikki Porissa

JPS kärsi Porissa kauden toisen tappion.

Vuosikymmenen viimeinen pelireissu oli ohjelmassa lauantaina Porissa, kun JPS kohtasi Narukerän. Porilaiset jatkoivat alkukauden hyvää virettään, ja aiheuttivat Jipsille kauden toisen tappion lukemin 6-2.

Kotijoukkue pääsi rokottamaan heti alussa, kun heti ensimmäisellä minuutilla se avasi maalihanat Tomi Mustosen toimesta. Ottelun alku oli muutenkin porilaisilta vahva, kun vartin kohdalla Jaakko Hyvönen teki kulmasta 2-0 ja Rinat Shamsutov hetken päästä jo 3-0.

Pikkuhiljaa JPS alkoi nousta pelin kyytiin, mutta maalinteossa onnistui vain kotijoukkue, kun Hyvönen teki toisen maalinsa. Jo viime kaudella Jipsin paidassa ihastuttanut nuorukainen on tällä kaudella kiilannut itsensä entistä enemmän Bandyliigan eliittiin.

Ennen taukoa Jipsi sai tärkeän kavennuksen, kun Tuukka Ässämäki hankki rankkarin ja Riku Hämäläinen laittoi sen sisään. Taukolukemat 4-1 isännille.

Toisella jaksolla JPS lähti ahnaasti jahtaamaan kavennuksia ja tasoitusta. Myös Narukerä vyörytti palloa ahkerasti ylöspäin, ja sai kokeilla useampaa kulmalyöntiä, mutta Jipsin onneksi ei osunut niistä.

Lopulta kulmasta onnistuikin JPS, kun Niko Herranen täräytti pallon verkkoon ja toi vieraat kahden päähän. Ikävästi Mustonen vei jo pian perään porilaiset taas kolmen maalin johtoon.

JPS yritti ahkerasti loppuun saakka tehdä lisämaaleja, mutta aikalisästäkään ei apua ollut eikä palloa tänään Jipsin toimesta pelitilanteista saatu verkkoon. Vielä lopussa taitava ja kokenut venäläinen Shamshutov viimeisteli lukemiksi 6-2.

Nyt siirrytään uuden vuoden viettoon ja pienelle tauolle. Seuraavat pari viikkoa käytetään sopivassa tasapainossa treenaamiseen ja lepäämiseen, ja pelit jakuvat kahdella kotiottelulla 11.-12. tammikuuta.