Voitto Viitaniemessä, sarja tasoihin!

JPS:n hienon kotivoiton myötä välieräsarja venyy sunnuntain viidenteen ratkaisevaan otteluun. Katso myös ohjeet fanibussiin!

Bandyliigan välierät jatkuivat perjantai-iltana Viitaniemessä hienoissa olosuhteissa iltavaloissa ison yleisön edessä. Playoff-huuma oli käskinkosketeltavaa, kun JPS venyi tiukassa paikkassa 4-2 voittoon ja siirsi finaalipaikan ratkaisun sunnuntain viidenteen peliin Mikkeliin.

Keskiviikon tiukka jatkoaikatappio oli pyyhitty pois mielestä, kun JPS esitti hienoa taistelumieltä koko 90-minuuttisen ajan.

Avausjaksolla JPS vyörytti palloa kovasti kohti Kampparien maalia, mutta maaleja saatiin odotella hetki. Lopulta reilun puolen tunnin jälkeen Riku Hämäläinen antoi 510-päiselle yleisölle ensimmäistä kertaa riemua ottelun avausmaalilla. Lukemissa 1-0 mentiin tauolle.

Toisella jaksolla Kampparit haki tasoitusta kiivaasti. JPS pelasi kurinalaisesti, ja iski tunnin pelin kohdalla kaksi pikamaalia Saku Hämäläisen ja Lasse Tammilehdon toimesta.

Hetken kuluttua maaliahne Saku kasvatti johdoksi jo 4-0 ja riemu Viitaniemen yleisössä nousi. Loppuminuutit puolustettiin tarkasti, ja Kampparien kahdesta maalista huolimatta mikkeliläisiä ei enää mukaan peliin päästetty.

Näin ottelu päättyi lukemiin 4-2 ja JPS tasoitti voitot lukemiin 2-2. Tämä tarkoittaa sitä, että sunnuntain viidennessä ottelussa Mikkelissä voittajalle on tarjolla finaalipaikka.

Mikkeliin lähtee myös fanibussi. Kuljetus starttaa Viitaniemestä klo 15. Ottelu alkaa klo 17. Kuljetuksen hinta aikuisille 20e ja lapsilta 10e, hinta sisältää myös pääsylipun! Ilmoittautumiset tekstiviestillä Karri Hiltuselle numeroon 0443724627