JPS löi sarjan tasoihin!

Komea voitto kotikentällä toisesta välierästä! Katso myös kuvat!

JPS jatkoi Bandyliigan välieriä lauantaina, kun Viitaniemessä oli ohjelmassa ottelusarjan toinen ottelu. Jyväskyläläiset kirkastivat upeasti kasvonsa keskiviikon tappion jälkeen, kun Kampparit kaatui maalein 3-1 ja ottelusarja on nyt tasan.

Lähes neljäsataa katsojaa saivat todistaa playoff-huumaa ja Jipsin komeaa taisteluvoittoa hienossa keväisessä pudotuspelisäässä.

Ottelun alku oli tarkkaa vääntöä pudotuspelien hengessä. Jipsin miehet olivat hyvällä jalalla liikkeellä alusta saakka ja maalipaikkojakin oli muutama, mutta Kampparit kuitenkin iski ottelun avausmaalin parinkymmenen peliminuutin kohdilla.

Mutta Jipsin tasoitusta ei pitkään tarvinnut odotella. Kulmalyönnistä pallon täräytti häkkiin Mikko Rytkönen.

JPS jatkoi hyvää meninkiä, ja pian Riku Hämäläisen hieno laukas vei isännät johtoon. Tilanteessa 2-1 mentiin tauolle.

Toisella jaksolla tasainen taistelu jatkui. JPS puolusti tiukasti, ja jokainen pelaaja taisteli hyvällä ilmeellä. Jipsin tolppien välissä Iikka Lempinen nappasi palloja varmasti kiinni.

Kampparien kiri tyrehdytettiin lopussa, kun Rytkönen iski illan toisen maalinsa rankkarista. JPS piti vieraat pois maalinteosta loppuun saakka, ja näin ottelusarja lyötiin tasoihin 3-1-voitolla.

Kari Korhosen kuvia:

Taistelu finaalipaikasta jatkuu keskiviikkona Mikkelissä kello 18.30. Viitaniemessä pelataan taas iltavalojen loisteessa perjantaina klo 19. Finaaliin etenee kolmella voitolla. Tulkaahan mukaan nauttimaan pudotuspelien huumasta!

Ja Viitaniemessähän pelataan myös huomenna samojen seurojen voimin, kun JPS P21 ja Kampparit P21 kohtaavat Nuorten Bandyliigan loppuottelussa klo 15. Tulehan kannustamaan myös nuoria urhoja! Vapaa pääsy ja kahvio palvelee.