JPS mitalipeleihin!

JPS haki voiton Varkaudesta ja eteni välierin suoraan voitoin 2-0.

Bandyliigan pudotuspelit jatkuivat perjantaina, kun JPS matkasi puolivälierien toiseen otteluun Varkauteen WP 35:n vieraaksi. Punapaidat eivät antaneet isäntien yllättää, vaan voitto lähti matkaan maalein 4-8 ja JPS eteni mitalipeleihin suoraan voitoin 2-0.

Välierissä JPS saa vastaansa viime vuotiseen tapaan Mikkelin Kampparit.

Varkauden matsi päästiin pelaamaan hyvissä olosuhteissa ja mukavan runsaslukuisen yleisön edessä. Molemmilla oli kova vauhti päällä alusta saakka. Jipsillä oli tehokas hetki parinkymmenen peliminuutin jälkeen, kun se naputteli kolme maalia viidessä minuutissa Saku Hämäläisen, Ilari Nikulan ja Mikko Rytkösen maaleilla. Ryden ja Ilarin maalit syntyivät kulmalyönneistä.

Riku Hämäläinen kasvatti johtoa neljään maaliin ja vielä ennen taukoa WP kavensi, mutta Riku vei toisellaan taukolukemiksi 1-5.

Toiseen jaksoon WP lähti raivoisa kiri mielessään. Se nousikin pian jo kahden maalin päähän. Ottelu jatkui tasaisena taisteluna, mutta maaleja odoteltiin viimeisille minuuteille saakka.

Riku teki hattutempun täyteen ja turvasi johdoksi taas 3-6. Pitkällä lisäajalla WP osui vielä kerran, mutta Jipsille maalasivat Lasse Tammilehto ja Tuomas Rintala ja näin pelin loppuessa taululla oli lukemat 4-8.

Näin JPS siis eteni mitalipeleihin neljäntenä keväänä peräkkäin. Välierävastus on HIFK:n puolivälierissä pudottanut Kampparit. Ottelusarja alkaa keskiviikkona Mikkelissä ja jatkoon etenee kolmella voitolla. Ensimmäinen kotivälierä on edessä lauantaina 23.2. Näistä lisää juttua myöhemmin!