Pisteet jäivät Tornioon

JPS ei toipunut LRK:n vahvasta alusta.

JPS pelasi vuoden 2018 viimeisen ottelun sunnuntaina Torniossa, kun se kohtasi LRK:n. Pisteputki ei saanut jatkoa, sillä LRK oli vahvempi lopulukemin 6-4.

LRK:n lähtö otteluun oli erittäin vahva. Se paineli ensimmäisen vartin aikana jo kolmen maalin johtoon. Tähän päälle JPS sai vielä ulosajon ja torniolaiset tekivät neljännen, joten JPS oli jo vaikeassa asemassa.

Avausjakson edetessä JPS sai peliä haltuunsa. LRK:n jäähypenkillä istui parhaillaan kolme miestä, mutta vieraat eivät tähä vielä saaneet hyödynnettyä. Taukolukemat 4-0.

Toisella jaksolla LRK kasvatti vielä johtooan, kunnes JPS viritteli kiriä. Jaakko Hyvönen ja Saku Hämäläinen toivat kulmalyönneistä vieraat mukaan peliin.

LRK kuitenkin onnistui iskemään kuudennen maalin. JPS kiri vielä kahden maalin päähän Hyvösen toisela ja Riku Hämäläisen osumilla, mutta jahti tyrehtyi siihen. Näin ottelu päättyi tappioon lukemin 6-4.

Nyt siirrytään uuden vuoden viettoon ja pienelle tauolle. Pelit jatkuvat Lappeenrannassa Veiterän vieraana 6.1.