JPS nousi voittoon Oulussa

Toisen puoliajan seitsemän maalia toivat pisteet Oulusta.

JPS aloitti pohjoisen tuplaviikonlopun lauantaina, kun vastassa oli OLS Oulussa. Ottelun avausjakso oli hieman nihkeä, mutta toisella jaksolla hanat aukesivat ja pisteet tarttuivat matkaan 4-8-voitolla.

Lumisade lakkasi ennen ottelun alkua, ja pelihommiin päästiin hyvässä kelissä. Jipsin peli ei kuitenkaan ollut toistaiseksi kovin hyvää. Kymmenen minuutin kohdilla OLS meni johtoon, ja ennen jakson puoliväliä lukemat olivat 2-0 isännille.

OLS pelasi avausjaksolla hyvin, ja tolppien välissä oululaisten veskari Miika Jokikokko napsi hyviä torjuntoja. Jipsiläiset haparoivat maalipaikoissa ja oma peli ei vielä avausjaksolla oikein löytynyt.

Juuri ennen taukoa tuli helpotusta, kun Aleksi Niemi täräytti kulmalyönnistä pallon verkkoon ja Jipsin maalin päähän. Näin taukolukemat isäntien hyväksi 2-1.

Toinen jakso oli maalirikas. Riku Hämäläinen napautti tasoituksen heti jakson alussa, ja velipoika Saku Hämäläinen vei Jipsin johtoon. Vieraiden peli alkoi pikkuhiljaa sujua, ja johtoa kasvattivat seuraavaksi Mikko Rytkönen ja Ilari Nikula.

Ottelun lopulla maaleja tehtiin vuorotellen. Hämäläiset tekivät maalit mieheen ja Jaakko Hyvönen osui kertaalleen. OLS teki myös pari häkkiä, ja näin loppuvihellyksen soidessa taululla seisoi numerot 4-8 vierasjoukkueen hyväksi.

Vaikka esitys ei paras mahdollinen ollut lähti Oulusta siis voitto ja pisteet matkaan. Reissu jatkuu huomenna Tornioon, jossa vastaan luistelee LRK.