Tasuripiste Oulunkylästä

Botnia ja JPS tasasivat pisteet maalein 5-5.

JPS väänsi tuplaviikonlopun ensimmäisen vierasmatsin perjantai-iltana Oulunkylässä. Vaiherikkaassa ottelussa molemmat joukkueet kävivät ajoittain johdossa, mutta lopulta pisteet tasattiin maalein 5-5.

Avausjakso väännettiin hieman nihkeällä jäällä vähämaalisissa merkeissä. JPS kasaili muutamia hyviä hyökkäyksiä, joista tosin useampi tyrehtyi paitsioon. Lopulta Riku Hämäläinen rikkoi kuparisen puolen tunnin pelin jälkeen. Ennen taukoa Botnia kuitenkin vielä maalasi kahdesti, ja näin taukolukemat olivat 2-1 isännille.

Toinen jakso oli vauhdikasta ja maalirikasta vääntöä. Nikke Tuhkasen komea laukaus alakulmaan tasoitti pelin, mutta Botnia meni heti perään taas johtoon.

Seuraavaksi Mikko Rytkönen tasoitti pelin rankkarista, ja Jaakko Hyvönen vei hienolla suorituksella vieraat johtoon.

Botnia tuli jälleen tasoihin, mutta Rytkönen iski taas rankkarista johtomaalin. Pisteet näytti jo lähtevän Jyväskylään, mutta lisäajalla Botnia tasoitti kulmalyönnin jälkitilanteesta.

Näin Oulunkylästä lähti matkaan yksi piste. Pelit jatkuu huomenna Porvoossa Akilleksen vieraana.