Maalijuhla jatkui sunnuntaina

JPS nappasi toisen runsasmaalisen voiton putkeen.

Tuplaviikonlopun toisessa osassa JPS sai vieraakseen torniolaisen LRK:n. Lauantain avausvoitto sai vauhdikasta jatkoa, kun täydet pisteet jäivät Jyväskylään maalein 11-3.

JPS jatkoi alusta saakka siitä mihin lauantaina jäätiin. Palloa lauottiin vilkkaasti kohti vastustajan maalia, ja kymmenen minuutin kohdalla Sampsa Purhonen iski taidokkaalla laukauksella ottelun ensimmäisen maalin.

Hetken kuluttua nähtiin Nikke Tuhkasen näytös. Mies paukutteli puhtaan hattutempun alle vartissa ja JPS johti jo 4-0. Vielä jakson lopulla Jaakko Hyvönen onnistui maalinteossa, ja näin taukolukemat olivat 5-0.

Toisella jaksolla LRK sähläsi pallon epäonnisesti omaan maaliin, ja vieraiden ote alkoi pikkuhiljaa herpaantua. Riku Hämäläinen, Jarno Eronen ja Ilari Nikula tekivät maalit mieheen ja johto oli jo 9-0.

LRK ryhdistäytyi vielä ja laittoi pallon maaliin kolmesti viimeisen vartin aikana. Myös JPS onnistui vielä kahdesti Lasse Tammilehdon ja Tuomas Rintalan toimesta. Tulostaululle jäivät lukemat 11-3.

JPS jatkaa pelejään tulevana lauantaina 1.12. kun Viitaniemeen saapuu kivikova Porvoon Akilles.