Kaksi kotiottelua, kaksi voittoa JPS edustukselle

JPS sai täydet 6 pistettä kahdesta peräkkäisestä kotiottelusta.

JPS - SC Riverball su 27.5.

JPS kohtasi aurinkoisessa kelissä SC Riverballin Joensuusta Viitaniemen kuumassa montussa. Ottelun alku sujui kotijoukkueelta melko tahmeasti, eikä pallollista peliä saatu oikein missään vaiheessa käynnistymään. Kotijoukkue menetti pallon liian helposti vastustajalle. Toisaalta ei Riverballkaan pallonhallinnalla saanut juuri mitään aikaan. Ensimmäinen puoliaika kului siinä, kun 'taivaan sinisten' topparit syöttelivät palloa toisilleen. Aivan puoliajan lopussa joensuulaiset saivat kulmapotkun. Jipsillä oli kolme mahdollisuutta purkaa pallo oman boxin sisältä pois, mutta pallo jäi aina kimpoilemaan boxin sisälle. Lopulta pallo osui vastustajan kapteenin Eero Naakan jalkaan, ja pallo varmasti maaliin. Tauolle mentiin vierasjoukkueen maalin johdossa.

Toisen puoliajan alussa kotijoukkue sai hieman paremmin luotua maalipaikkoja, mutta osumia ei vielä nähty. Ensiksi maalin iski taas vierasjoukkue, kun JPS laitapakin syöttö omalle maalivahdille epäonnistui. Riverin pelaaja ehti ensimmäisenä palloon, syötti maalille, ja Klaus Nevalainen iski pallon tyhjiin. Vierasjoukkue siirtyi siis jo kahden maalin johtoon. JPS päävalmentaja Jahad 'Fabio' Yari reagoi tilanteeseen siirtymällä kolmen puolustajan linjaan ja lisäämällä yhden hyökkääjän kärkeen. Riski kannatti, sillä ottelun lopussa 10 minuutin sisään JPS iski peräti kolme maalia. Ensiksi kulman jälkitilanteesta Nelson Mandela laukoi pallon verkon perukoille. Hetkeä myöhemmin tämän kauden maalitykki Joel Restuccia pääsi puolustajilta karkuun ja iski pallon varmasti maaliin. Ottelun 88' peliminuutilla Joel sai vielä matalan keskityksen oikealta takaviistoon, johon aussikärki oli liikkunut. Upea laukaus toi kolmannen maalin ja lopulta voiton!

JPS - Warkaus JK ke 30.5.

JPS kohtasi heti keskiviikkona Warkaus JK:n Varkaudesta. Ottelun ensimmäistä puoliaikaa hallitsi kotijoukkue melko suvereenisti. Pallonhallintaa pystyttiin ylläpitämään edellisiä otteluita paremmin. Useista maalipaikoista huolimatta tällä kertaa Jipsin viimeistely yritykset eivät tuottaneet tulosta. Kotijoukkueen suurimpana ongelmana oli se, että hyökkääjät laukoivat liian vähän. Vastustajan maalin läheisyydessäkin yritettiin vielä syöttää joukkuekaverille. Kuitenkin positiivisena asiana täytyy pitää sitä, että maalipaikkoja pystyttiin luomaan tällä kertaa jo heti ottelun alusta lähtien.

Toisella puoliajalla JPS siirtyi maalin johtoon. Jipsin keskikentältä laitettiin upea pystypallo, johon ensimmäisenä kerkesi nopea Seti Redamte. Vastustajan maalivahdin tullessa yli-innokkaasti vastaan, Seti kiersi veskan helposti ja tuikkasi pallon tyhjiin. Kotijoukkue jatkoi pyöritystä pitäen palloa ja vastustajan keskittyessä vastaiskuihin. Keskikentän keskellä Riko Kokko dominoi hienosti rytmittäen peliä ja voittaen kaksinkamppailuita. Loppujen lopuksi ottelussa ei nähty enää maaleja, ja kotijoukkue otti rutiinilla 1-0 voiton.