JPS voittoon kotiavauksessa

JPS nousi takaa ohi ja voitti Kings SC:n Kuopiosta lukemin 2-1 (0-1)

Vierailija Kings SC hallitsee melko suvereenisti 1. puoliaikaa

Jipsin pelisuunnitelma otteluun oli lähteä prässäämään kuopiolaisia ylhäältä aggressiivisesti ja ottaa pelin hallinta itselle. Toisin kuitenkin kävi. JPS prässi oli löysää ja koko ajan myöhässä. Kaiken lisäksi Kings oli fyysinen kaksinkamppailuissa voittaen ne isolla prosentilla. Noin 20' minuutin kohdalla Kings murtautui oikealta ja matala keskitys takaviistoon löysi pelaajan boxin sisältä. JPS maalilla debytoinut nuori Toni Salminen venyi kuitenkin paraatipelastukseen, ja Jipsin maali pysyi puhtaana. Kings jatkoi vyörytystä ja 38' minuutin kohdalla vierailijat siirtyivät 0-1 johtoon. Gentrit Perquku nousi korkeimmalle ja puski pallon maaliin kulmasta.

Kotijoukkue parantaa esitystä

Jipsin punanutut lähtivät sisukkaasti 2. puoliajalle. Kaksinkamppailuita voitettiin paremmin, ja uusi peli-ilme loikin maalipaikkoja. Kun pelikellossa oli 69' minuuttia, JPS sai sivuvaparin vasemmalta puolelta. Pirteästi koko ottelun pelannut Nimeseti Redamte astui pallon taakse ja lähetti millintarkan keskityksen Joel Restuccian päähän. Upea pusku Jipsin Aussi vahvistukselta ja peli tasoihin. Ottelun edetessä molempiin päihin alkoi syntyä tilanteita. JPS puolustus kesti kuitenkin paineen. Aivan ottelun lopussa Jipsi sai uuden sivuvaparin samasta kohdasta kuin edellinen maali syntyi. Setin keskitys oli jälleen hieno, ja pallo jäi kimpoilemaan boxin sisälle. Ensimmäisenä palloon iski JPS kapteeni Joonas Heino, joka puttasi pallon sisään. Näin ollen Jipsi nousi takaa ohi voittoon!