Voitokas päätös vierasviikolle

JPS päätti kolmen vierasottelun viikon voittoon, kun Akilles laitettiin sunnuntaina Porvoossa nurin maalein 3-7.

JPS kärsi lauantaina Helsingissä tappion HIFK:lle, ja paluutta voittojen tielle lähdettiin hakemaan sunnuntaina Porvoosta. Aina hankala Akilles kaatui lopulta maalein 3-7 ja pisteet lähtivät Jyväskylään.

Viime kauden välieräparin kohtaaminen ei kauneinta katseltavaa ollut, ja molemmat joukkueet kuluttivat jäähypenkkiäkin ahkerasti. JPS piti kuitenkin matsia hallussa hyvin koko 90 minuutin ajan, eikä Akilles varsinaisesti ollu niskan päällä missään vaiheessa.

JPS:n ensimmäisen maalin teki kuudennella peliminuutilla Atte Hänninen kulmalyönnistä. Toisen taiteili Jarno Eronen, mutta pian Akilleksen Andreas Flinck lukemat.

Puoliajan lopulla Nico Nevalainen teki Jipsin kolmannen, ja teki heti perään vielä maalin rankkarista. JPS sai toisenkin rankkarin, jossa Nevalainen epäonnistui, Taukolukemat 1-4.

Heti toisen jakson alussa hyvän ottelun pelannut Lasse Tammilehto kikkaili jo Jipsin viidennen, ja Anssi Hänninen kuudennen. Akilles kavensi kertaalleen, mutta JPS löi viimeisiä nauloja arkkuun kun Eronen survoi Tammilehdon laukauksen jälkeisen irtopallon sisään.

Akilles teki vielä kolmannen maalin, mutta enempää ei nähty, kun Iikka Lempinen nappasi yhden isännille tuomitun rankkarin kiinni. Ottelun loppu oli melko rikkonaista jäähyiliyä puolin toisin.

Maalein 3-7 JPS siis nappasi tärkeät pisteet mukaan Porvoosta. Näin tiukan vierasviikon kolmesta ottelusta tilille tarttui kaksi voittoa. Pelit jatkuvat perjantaina Viitaniemessä, kun vastassa on Savon suuruus Mikkelin Kampparit.