Kovavireinen HIFK kaatoi Jipsin

JPS kärsi kauden toisen tappion Kalliossa.

JPS aloitti Etelä-Suomen tuplaviikonlopun lauantaina, kun Helsingissä Kallion kentällä vastassa oli HIFK. Kovaan talvivireeseen päässee tähtirinnat jatkoivat voittoputkeaan, kun JPS kaatui maalein 6-3.

Avausjaksolla maaleja tehtiin tasatahtiin. HIFK teki avausmaalin, mutta JPS tuli tasoihin Riku Hämäläisen hienolla laukauksella. Isännät menivät jälleen johtoon, ja puolen tunnin kohdalla Iikka Lempinen heitti Mikko Rytkösen läpiajoon, ja Ryde viimeisteli pallon varmasti maaliin. Taukolukemat 2-2.

Toisella jaksolla JPS nappasi johtopaikan Tatu Ässämäen lauottua pallon maalin kattoon. JPS toi palloa hyökkäyspäähän edelleen ahkerasti, mutta helsinkiläisten tiivis puolustus oli tänään päänvaivana.

Aku Ojanen toi HIFK:n tasoihin, ja Stepan Okhalov vei johtoon. Ojanen maalasi vielä kahdesti, eikä Jipsi enää vastustajan puolustusta murtanut. Näin pisteet jäivät Helsinkiin maalein 6-3.

Paluuta voittojen tielle päästään yrittämään heti huomenna, kun JPS matkustaa Porvooseen Akilleksen vieraaksi. Ottelu alkaa kello 13. Tunnelmia tutusti Jipsin medioissa.

Jos et vielä seuraa Jipsiä Instagramissa, kannattaa se tehdä nyt sillä siellä pääset läheisesti mukaan joukkueen tunnelmiin!