Kauden ensimmäinen tappio Mikkelissä

JPS kärsi liigakauden ensimmäisen tappion perjantaina Mikkelissä.

Vuodenvaihteen tiivis vieraspeliputki jatkui perjantaina Mikkelissä, kun JPS matkusti Kampparien vieraaksi Hänskiin. Nihkeässä säässä pelattu matsi oli kovaa taistelua alusta loppuun, ja Kampparit oli siinä lopulta vahvempi maalein 6-4.

Alkutahdit löi kuitenkin JPS, kun Mikko Rytkönen laittoi pallon kulmalyönnistä sisään. Hetken päästä Kalle Lempinen toi pelitilannemaalillaan isännät tasoihin.

Tämän jälkeen peli jatkui pitkään tasaisena molempien joukkueiden pelatessa paljon pitkää palloa. Maaleja tuli vasta hetken ennen taukoa, kun Kampparit onnistui viidessä minuutissa kahdesti ja taukolukemat olivat 3-1.

Toisen jakson alussa Kampparien venäläisvahvistus Artem Shekhovtsov kasvatti isäntien johdon kolmeen maaliin. Jipsin kavennuksen kulmalyönnin jälkeen survoi sisään Riku Hämäläinen.

Sää oli nyt hieman parempi ja peli vähän vauhdikkaampaa ja myös kuumempaa. Maaleja tehtiin tasatahtiin, kun Kampparien seuraavan maalin jälkeen Nico Nevalainen kavensi rankkarista.

Kampparit karkasi taas kolmen maalin johtoon niin ikään rankkarista. Jipsin kirimistä sotki jäähyily, ja Nevalaisen lisäaikamaali oli laiha lohtu. Näin Mikkelissä kärsittiin kauden ensimmäinen tappio maalein 6-4.

Pelit jatkuvat sunnuntaina Suomen Cupin finaalin merkeissä Lappeenrannassa, kun JPS puolustaa viime kauden Cup-voittoa Veiterää vastaan. Tuonne lähtee matkaan myös fanibussi, johon voi edelleen ilmoittautua mukaan, ohjeet aiemmissa uutisissa!