Voitokas Tapaninpäivä Varkaudessa

JPS jatkoi voittoputkea Varkaudessa vahvan toisen jakson ansiosta. Katso myös Yrjö Utin upeat kuvat!

Joulupyhien jälkeen oli jälleen ohjelmassa perinteinen Tapaninpäivän ottelu WP 35:sta vastaan, tällä kertaa vieraissa Varkaudessa. Hyvin kaksivaiheisessa ottelussa JPS nousi voittoon vahvan toisen puoliajan ansiosta ja loppulukemat kirjattiin 3-8.

Varkaus oli viime kaudella vaikea paikka Jipsille, ja siltä se nytkin näytti ottelun alussa. Johtoon WP meni jo toisella minuutilla, ja hallitsi ensimmäistä puoliaikaa johtaen puolen tunnin kohdalla jo 3-0. Jipsin ainokaisen avausjaksolla iski läpiajosta Anssi Hänninen ja taukolukemat olivat 3-1.

Toiselle jaksolle JPS lähti siis takaa-ajajana, mutta pitkään ei tappiolla oltu. Tasoihin tultiin muutamassa minuutissa Jarno Erosen ja Lasse Tammilehdon maaleilla ja kohta Riku Hämäläinen piiskasi vieraat jo 3-4 johtoon.

Jarkko Honkanen laittoi läpiajosta Jipsin kahden maalin karkumatkalle, ja vastustajan selkäranka alkoi jo taittua. Loppuminuuttien aikana Tammilehto ja Eronen tekivät molemmat vielä toiset maalit mieheen, ja Nico Nevalainenkin osui kertaalleen.

JPS siis takoi toisen puoliajan aikana peräti seitsemän häkkiä  ja pisteet  lähti Jyväskylään maalein 3-8. Voittoputki jatkui siis jo seitsemään otteluun.

Yrjö Utin kuvia:

Loppuvuosi on vilkas vieraissa, sillä perjantaina jatketaan jo Mikkeliin Kampparien vieraaksi. Uudenvuodenaattona pelataan kauden ensimmäisestä tittelistä Lappeenrannassa Suomen Cupin finaalissa Veiterää vastaan. Tuonne mukaan lähtee myös fanibussi johon voi edelleen ilmoittautua, ohjeet löydät aiemmista uutisista!