Voittoputki jatkui varkautelaisten kustannuksella

JPS jatkoi voittoputkeaan kaatamalla WP 35:n perjantaina lukemin 7-2.

Viimeinen matsiviikonloppu ennen joulutaukoa käynnistyi Jipsin osalta perjantaina, kun Viitaniemen iltavaloihin saapui vieraaksi WP 35 Varkaudesta. Suuria lajin kauneuksia ei tällä kertaa kentällä nähty, mutta JPS paineli silti selkeään rutiinivoittoon maalein 7-2.

Ennen ottelun käynnistymistä oli juhallisuuksien aika, kun joukkueen kapteeni ja seuraikoni Mikko Rytkönen palkittiin 300. bandyliigaottelunsa johdosta. Koko seuraväki onnittelee Rydeä komeasta rajapyykistä!

Jyväskylän alkuillasta tuprutteli hieman lunnta taivaalta, ja se vaikuttikin ensimmäisellä puoliajalla osaltaan peliin. Ottelun alku oli Jipsin osalta hieman tunnusteleva, mutta peli kuitenkin pysyi isäntien hallinnassa.

Vajaan puolen tunnin kohdalla alkoi tapahtua kunnolla. Ensin palloin löi komealla laukauksella maaliin eilen armeijasta kotiutunut Riku Hämäläinen. Heti perään muutaman minuutin sisään onnistuivat Nico Nevalainen ja Anssi Hänninen, ja JPS karkasi hetkessä kolmen maalin johtoon.

Tehominuuttien jälkeen peli rauhoittui. JPS oli edelleen hallitsevampi osapuoli ja sai muutaman kulmalyönnin, mutta lukemat säilyivät ennallaan. Vähän ennen taukoa WP kavensi vielä taululle lukemat 3-1.

Toisella jaksolla lumisade lakkasi, ja peliä päästiin pyörittämään kirkkaalla jäällä ja hyvissä olosuhteissa. Puhtaalla jäällä pelatessa JPS on tällä kaudella kunnostautunut tehokkaana joukkueena.

Isännät saivat jälleen tehokkaan hetken noin tunnin kohdalla. Ensin pallon laittoi toista kertaa tänään maaliin Hämäläinen, ja seuraavaksi Ilari Nikula ja Atte Hänninen. Näin lukemat alkoivatkin olla jo melko ratkaisevasti 6-1.

Loppuminuutit eivät enää tarjonneetkaan suurempia ihmeellisyyksiä, lukuun ottamatta tuomarien muutamia melko erikoisia ratkaisuja. WP teki vielä toisen maalinsa, ja aivan lopussa Nevalainen kaunisteli loppulukemiksi 7-2.

Näin JPS siis jatkaa edelleen voittojen tiellä, eikä tappiosarakkeeseen vieläkään tullut täytettä. Pelejä jatketaan yhden välipäivön jälkeen Viitaniemessä taas sunnuntaina, kun vastaan saapuu helsinkiläinen Botnia. Peli käynnistyy sunnuntaina kello 14, ja stadilaisten lisäksi paikalla on pikkujoulupelin kunniaksi myös vieras korvatunturilta.

Tervetula taas paikalle kannustamaan Jipisä voittoon!