Tyylikäs voitto lauantaina

Olli-turnauksen toisessa ottelussa WP-35 kaatui selkein luvuin 11-3.

Perjantain tappion jälkeen Jipsillä oli lauantaina kasvojenpesun paikka, kun vastaan luisteli varkautelainen WP-35. Ottelu olikin selkeästi kotijoukkueen heiniä, ja loppulukemat kirjattiin Jipsin hyväksi maalein 11-3.

Perjantain huippuolosuhteiden jälkeen tänään pelattiin ajoittaisessa vesisateessa ja melko kosteassa kelissä.

Maalinteon aloitti vierasjoukkue, ja se sai pitää asemansa parinkymmenen minuutin ajan. Mikko Rytkönen kuitenkin tasoitti ottelun rankkarista.

Lasse Tammilehto, RIku Hämäläinen ja Atte Hänninen kasvattivat hetkessä johtoa kolmella maalilla. WP teki vielä yhden rankkarista, mutta Tuomas Rintalan ja Nico Nevalaisen osumien myötä taukolukemat olivat 6-2.

Toisella puoliajalla JPS meni menojaan. Ensin osui Anssi Hänninen, ja seuraavaksi Rytkönen otettuaan pehmeästi haltuun Atte Hännisen lähettämän pitkän ilmasyötön.

WP osui vielä kertaalleen, mutta perään Anssi Hänninen viimeisteli komean kulmakuvion päätteeksi isäntien yhdeksännen. Kymmpi meni rikki Niko Herrasen tyylikkään yksilösuorituksen jälkeen. Lopulliset lukemat 11-3 löi Atte Hänninen hienolla kaukolaukauksella.

Olli-turnaus jatkuu vielä huomenna Viitaniemessä WP:n ja Kampparien välisellä ottelulla kello 13. Tuohonkin peliin on vapaa pääsy.