Kampparit taitavampi Olli-turnauksen avauksessa

Perjantain ottelu päättyi Kampparien voittoon lukemin 3-6.

Viitaniemen kotijää korkatiin perjantai-iltana, kun Olli-turnauksen ensimmäisessä ottelussa JPS sai vieraaksi Kampparit Mikkelistä. Vierasjoukkue oli matsissa tehokkaampi, ja vei voiton lukemin 3-6.

Maalinteon kuitenkin aloitti JPS, kun Nico Nevalainen pujotteli maalille ja lirutti pallon sisään kymmenen minuutin jälkeen. Kampparit kuitenkin iski seuraavat kaksi osumaa Iisakki Kaivolan ja Santeri Laitisen toimesta, ja taukolukemat olivat 1-2.

Toisella puoliajalla Kampparit kasvatti johtoaan samojen miesten toimesta. Aikalisän jälkeen JPS hieman heräili, ja Tuomas Rintala kavensi lukemat kovalla laukauksella alakulmaan.

Kampparit oli tänään maalipaikoissa tehokas, ja Kalle Lempinen ja Kaivola kasvattivat vielä johtoa. Aivan loppuhetkillä Atte Hänninen teki vielä Jipsille yhden, ja näin loppuvihellyksen soidessa taululla oli lukemat 3-6 vieraiden hyväksi.

Olli-turnaus jatkuu Jipsin osalta huomenna, kun vastassa on WP-35 Varkaudesta. Ottelu alkaa Viitaniemen kotijäällä kello 15. Sisäänpääsymaksua ei ole, ja kahvio palvelee. Tervetuloa kannustamaan!